Booking/utleie

  • (foto: Syvert Feed)
  • Event med taco truck på uteserveringen
  • Salen (foto: Andreas Frøland)

Parkteatret er opprinnelig den gamle kinoen på Grünerløkka. Salen er i sin opprinnelige form, men scenen er bygget om for å møte dagens standarder innen lyd og lys. Parkteatret Scene kan leies til ulike typer arrangement; konserter, release fester, eventer, kick-off, lukkede selskaper etc.

Vi kan bistå i alle ledd, fra planlegging til avvikling, slik at kvelden går på skinner. Våre ansatte er drillet i arrangementsavvikling og yter god service både til gjester, arrangører og artister. Vårt kontaktnett gjør at vi kan være behjelpelig med artistbooking, be oss gjerne om å foreslå underholdning eller kom med ønsker selv. Gjennom avtaler med en rekke samarbeidspartnere innen catering bistår vi gjerne med forslag til servering.

I salen har vi en stor og en liten bar, en større og en mindre scene. Rommet er fleksibelt og kan deles av og dekoreres etter behov. Salen brukes ofte til seminarer på dagtid. Det er i den forbindelse mulig å benytte Parkteatret Bar til registrering og lett servering før programmet starter.

Kapasiteten avhenger av arrangementet.

KapasitetStående: 500Sittende: 130Blandingsoppsett: 330