Parkteatret vindu Anne Valeur 2000x1970

Barmeny

...
LUNCH (11.00-16.00)

SANDWICH
Caprese ... 151

Bøffelmozzarella, cherry tomater, ruccola, hjemmelaget pesto, olivenolje

Avokado ... 151
Ristet surdeigsbrød fra Godt Brød, avokado, cherry tomater, olivenolje, honning- og appelsinvinaigrette
Legg til spekemat fra I.O.M ... 45

Slegge ... 159
Slegge fra Ask gård, bøffelmozzarella, cherry tomater, hjemmelaget oliventapenade, ruccola, olivenolje

Holtegårdkylling ... 159
Økologisk kyllinglårfilét fra Holte Gård marinert i Ras el-hanout, hjemmelaget pesto, cherry tomater, ruccola, sitronolje

Chevre ... 159
Chevre, pekannøtter, gressløk og mango dressing med nepalesisk pepper

...
SALAT

Caprese … 151

Bøffelmozzarella, cherry tomater, basilikum, olivenolje
Serveres med brød

Rødbet & Brie 175
Bakte rødbeter, brie, cherry tomater, quinoa, honningristede pekannøtter, pinjekjerner, honning- og appelsinvinaigrette
Serveres med brød
Legg til Holtegårdkylling ... 35

...
LUNCHPIZZA
Margherita ….. 199

Bøffelmozzarella, basilikum, olivenolje


Slegge ..... 229
Slegge fra Ask, parmesan, chilli, timian

4 oster …… 229
Bøffelmozzarella, parmesan, Fønix, cheddar, timian

4 sopper …… 229
Syltet kantarell, champignon, aromasopp, østerssopp, parmesan, nori

...
Pizza-snack hvitløk … 149

Mozzarella, hvitløk, olivenolje

...
MENY FRA KL. 16.00
Bestilling i baren.
...

PIZZA
Rød pizza
Rød pizza med tomatsaus laget av San Marzano-tomater, salt, pepper, oregano, hvitløk og Anfosso ex. virgin olivenolje:

Margherita ... 199

Bøffelmozzarella, basilikum, olivenolje


Habbaduja ... 229

N´duja fra IOM, ruccola, oliventapenade, syltet rødløk

Slegge ... 229
Slegge fra Ask, parmesan, chilli, timian

Habibi ... 239
Kylling fra Holte gård marinert i Ras el-hanout, salt sitron, persille, mynte, sitronolje

...
Hvit pizza
Hvit pizza laget med saus av rømme, hvitvin, salt, pepper, hvitløk og Anfosso ex. virgin olivenolje:

4 oster … 229
Bøffelmozzarella, parmesan, Fønix, Cheddar, timian

4 sopper … 229
Syltet kantarell, champignon, aromasopp, østerssopp, parmesan, nori

Pastor Fossmo ... 249
Västerbotten, fenalår fra A.Idsøe, pepperrotsnyr fra Grøndalen gårdsmeieri, kantarell, gressløk, sitrontimian og sitronolje

Lars … 229
Saltet potet, squash, rosmarinolje, potetgull, parmesan, oregano


Hvit slegge … 239
Slegge fra Ask gård, Fønix, chili, ristet hvitløk, chiliflak (spicy)


Okonomiyaki-ish ... 235
Bøffelmozzarella, grønnkål, bacon fra A. Idsøe, vårløk, koriander, kewpie-majo, okonomiyaki-saus, katsuobushi

Heit Geit ... 229
Chevre, brie, honning, pecan nøtter, chili, vårløk

Alle pizzaer kan fås med glutenfri bunn (+35) og med vegansk ost (+30).

...
HELE DAGEN SNACKS
(11.00-22.00)
Spekemat fra I.O.M (50g) ... 100
Comté ... 100
Surdeigsbrød & Røros smør ... 65
Bøffelmozzarella (125g) ... 125
Caprese salat, med brød ... 151
Pizza-snack hvitløk ... 149
Oliven ... 61
Salte mandler ... 61
Wabba beans sriracha ... 65

Foto: Tord Litleskare