...
LUNCH (11.00-16.00)
SANDWICH
Caprese ... 151
Bøffelmozzarella, cherry tomater, ruccola, hjemmelaget pesto, olivenolje
Avokado ... 151
Toastet surdeigsbrød fra Godt Brød, avokado, cherry tomater, olivenolje, honning- og appelsinvinaigrette
Legg til spekemat fra I.O.M ... 45
Slegge ... 159
Slegge fra Ask gård, bøffelmozzarella, cherry tomater, hjemmelaget oliventapenade, ruccola, olivenolje
Holtegårdkylling ... 159
Økologisk kyllinglårfilét fra Holte Gård marinert i Ras el-hanout, hjemmelaget pesto, cherry tomater, ruccola, sitronolje
Chevre ... 159
Chevre, pekannøtter, gressløk og mango dressing med nepalesisk pepper
...
SUPPE
Dagens suppe ... 119
(Mandag - fredag)
Spør servitør
...
SALAT
Caprese … 151
Bøffelmozzarella, cherry tomater, basilikum, olivenolje
Serveres med brød
Rødbet & Brie … 175
Bakte rødbeter, brie, cherry tomater, quinoa, honningristede pekannøtter, pinjekjerner, honning- og appelsinvinaigrette
Serveres med brød
Legg til Holtegårdkylling ... 35
...
LUNCHPIZZA
Margherita ….. 199
Bøffelmozzarella, basilikum, olivenolje
Slegge ..... 229
Slegge fra Ask, parmesan, chilli, timian
4 oster …… 229
Bøffelmozzarella, parmesan, Fønix, cheddar, timian
4 sopper …… 229
Syltet kantarell, champignon, aromasopp, østerssopp, parmesan, nori
...
Pizza-snack hvitløk … 149
Mozzarella, hvitløk, olivenolje
...
MENY FRA KL. 16.00
Bestilling i baren.
...
PIZZA
Rød pizza
Rød pizza med tomatsaus laget av San Marzano-tomater, salt, pepper, oregano, hvitløk og Anfosso ex. virgin olivenolje:
Margherita ... 199
Bøffelmozzarella, basilikum, olivenolje
Habbaduja ... 229
N´duja fra IOM, ruccola, oliventapenade, syltet rødløk
Slegge ... 229
Slegge fra Ask, parmesan, chilli, timian
Habibi ... 239
Kylling fra Holte gård marinert i Ras el-hanout, salt sitron, persille, mynte, sitronolje
Santosh ... 249
Kylling fra Holte gård, habaduja fra I.O.M, slegge fra Ask, bacon, parmesan, koriander
...
Hvit pizza
Hvit pizza laget med saus av rømme, hvitvin, salt, pepper, hvitløk og Anfosso ex. virgin olivenolje:
4 oster … 229
Bøffelmozzarella, parmesan, Fønix, Cheddar, timian
4 sopper … 229
Syltet kantarell, champignon, aromasopp, østerssopp, parmesan, nori
Pastor Fossmo ... 249
Västerbotten, fenalår fra A.Idsøe, pepperrotsnyr fra Grøndalen gårdsmeieri, kantarell, gressløk, sitrontimian og sitronolje
Lars … 229
Saltet potet, squash, rosmarinolje, potetgull, parmesan, oregano
Hvit slegge … 239
Slegge fra Ask gård, Fønix, chili, ristet hvitløk, chiliflak (spicy)
Okonomiyaki-ish ... 235
Bøffelmozzarella, grønnkål, bacon fra A. Idsøe, vårløk, koriander, kewpie-majo, okonomiyaki-saus, katsuobushi
Alle pizzaer kan fås med glutenfri bunn (+35) og med vegansk ost (+30).
...
HELE DAGEN SNACKS (11.00-22.00)
Spekemat fra I.O.M (50g) ... 100
Comté 18 mnd ... 100
Godt brød & Røros smør ... 65
Ansjos (boks 50g) ... 100
Tomater ... 61
Bøffelmozzarella (125g) ... 125
Caprese salat, med brød ... 151
Pizza-snack hvitløk ... 149
Oliven ... 61
Salte mandler ... 61
Foto: Tord Litleskare