1349 + Afsky

I desember inviteres metalfans inn i en dyster og energisk atmosfære, når Parkteatret arrangerer en mørk helaften. Kvelden fylles med metal fra både inn- og utland, når danske Afsky og norske 1349 inntar scenen. Begge band har spilt på Parkteatret tidligere, under metalfestivalen Orgivm Satanicvm, og nå er de tilbake for å skape brutal eufori i publikum!

1349
1349 er et band dannet med en felles visjon og et spesifikt formål: å holde black metal-arven levende. Vokalist og grunnlegger Olav «Ravn» Bergene var ikke tilfreds med utviklingen av black metal på midten av 90-tallet, og tok saken i egne hender, for å få sjangeren på rett kjøl igjen. Ravn samlet sammen en gjeng musikere som følte det samme som han, og dannet bandet 1349 i 1997. Nå, 27 år senere, drives Oslo-bandet fortsatt av den samme visjonen, og i oktober kom deres åttende album «The Wolf and the King».

Den demoniske kvartetten kommer tilbake til Parkteatret for å demonstrere hvordan kompromissløs black metal skal låte!

Afsky web

Afsky
Danske Afsky ble startet i 2015, som soloprosjektet til Ole Luk fra Solbrud. I utgangspunktet var det aldri meningen at Afsky skulle være noe annet enn et studioprosjekt, men etter første utgivelse var lytterne frelst, og Ole så ingen annen utvei enn å samle sammen et liveband. Bandet kombinerer tradisjonell black metal, folk og doom, og sender publikum gjennom en sorgtung og majestetisk reise.

Bandet spilte på årets Orgivm Satanicvm, og kommer tilbake til Parkteatret for å øse tunge doser med aggresjon og melankoli ut over publikum, og gjenta den dystre suksessen!

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.12.24
Kjøp billett