Tell Me Europe Tour Friday 4. august

Ziggy Alberts (AUS)

Supp: Hanna von Bergen

Ziggy Alberts er en singer/songwriter, surfer og miljøforkjemper fra Australias østkyst. Han synger inderlige fortellinger om personlige bestrebelser og erfaringer, oppveksten ved sjøen, miljøspørsmål og livet på veien.

I kjølvannet av hans svært vellykkede Australian Start Over Summer Tour, kommer Ziggy og gjengen nå tilbake til Europa. Fra juni til september legger de ut på veien i en van, med 30 headlinerkonserter og festivalopptredener på programmet.

Tell Me Europe Tour tar utgangspunkt i Ziggys mest personlige EP så langt, «Four Feet In The Forest». EP-en er inspirert av og skrevet på Ziggys første europaturné i 2015, der han spilte en rekke små konserter i åtte land – Norge inkludert. Nå tar Ziggy sangene tilbake dit de kom fra, sammen med noen av hans mest populære spor fra «Land & sea» (2014). Vent deg fullsatt sal med folk av alle slag som synger med til favorittlåtene sine.

facebook.com/ziggyalbertspage
ziggyalberts.com

Hanna von Bergen ble født i Sverige, vokste opp i Norge, og har bodd i Skottland, Colombia, USA og Danmark. Med det zimbabweiske instrumentet mbira, indisk orgel, piano, loop-pedal og en mild og særegen stemme gir hun uttrykk for filosofiske tanker, glede og fortvilelse over de små og store tingene i livet.

Debutalbumet ble gitt ut høsten 2015 og høstet gode kritikker:

«Hanna von Bergen gjør afrikansk fingerharpe til et naturlig pop-instrument. (…) Den hese, særegne stemmen, den afrikanske harpen og lett strykerkomp gjør sammenligningen med Joanna Newsom nesten overflødig å nevne. Hanna von Bergen er ikke like arkaisk og eksentrisk som viseharpisten, for hun har samtidig noe av Lily Allens feelgood-stemning. Og en upretensiøs, poppete måte å fremføre sangene på» – Per A. Risnes jr., Dagens Næringsliv

facebook.com/hannavonbergen

Bill. kr. 250,- +avg.
Ziggy Alberts foto: Zach Sanders @stuckonarock / Hanna von Bergen foto: Eileen Danielsen

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!