Live Nation pres. Monday 2. october

Zak Abel (UK)

Supp: Emma Jensen + Special guest: Madden

Zak Abel er stemmen fra Gorgon Citys 2014-hit «Unmissable». Opprinnelig skulle Abel, eller Zak Zilesnick som han er født, bli profesjonell bordtennisspiller. Men på vei inn i karrieren innså han at det heller var kjærligheten til musikk han ville forfølge, og begynte å laste opp videoer der han sang og spilte piano. I 2012 bet Atlantic på kroken, og major-avtalen var i boks.

«Unmissable» var 22-åringens første offisielle utgivelse, og ble raskt fulgt av EPen «Joker presents Zak Abel», laget med Bristol-produsenten Joker. Året etter kom oppfølgeren «One Hand in the Future», med mer av Abels karakteristiske miks av sjelfull vokal, R&B og elektronisk pop.

Fjoråret brukte han i studio med produsenter som Kaytranada og Wookie for å jobbe med debutalbumet «Only When We’re Naked», som er ventet denne høsten.

facebook.com/zakabelmusic
soundcloud.com/zakabel

Special guest: Madden
maddenofficial.com
facebook.com/howtoplaymadden

Uten å fortelle det til noen, skrev og produserte Emma Jensen låta «Closer» helt selv. Hun hadde sunget og spilte fiolin i oppveksten, og låtskriving føltes naturlig. Den tekniske biten lærte hun på YouTube, og senere fra etablerte produsenter. Men artistdrømmen holdt hun hemmelig fram til «Closer» var blitt til.

Den nedpå, fortryllende poplåta er krydret med elektroniske elementer og en liten dose trap. Kall det hva du vil, oslojentas debutsingel ble en undergrunnshit med seks millioner avspillinger på Spotify og over en million på YouTube. Tidligere i år var 21-åringen nominert til Årets Urørt, og i sommer festivaldebuterte hun på Slottsfjell.

Etter en rekke opptredener i Norge og studiobesøk i Los Angeles, slipper Emma 22. september oppfølgersingelen «Make You Mine». Låta er et samarbeid med Tayla Parx (Alicia Keys, Mariah Carey, Ariana Grande, The Internet).

facebook.com/emmajensn

Bill. kr. 260,- +avg.
(Emma Jensen foto: Ida Bjørvik)

Bill.: 285,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett