Flyttet til Vippa Thursday 8. june

Xavier Rudd (AUS)

Grunnet stor pågang er konserten flyttet til Vippa samme dag. Kjøpte billetter er fortsatt gyldige. Alle spørsmål kan rettes til Time Out Agency eller Vippa.

Med sin unike utstråling og sterke evne til å kommunisere med publikum, har han vunnet hjertene til fans over hele verden. Sammen med hans budskap om globalt samhold og fellesskap, forståelse og respekt, har det gitt ham over 700.000 følgere online, hvilket gjør ham til en av Australias største artister, aktivister og spirituelle personer.

Xavier Rudd har gitt ut åtte studioalbum, hvorav hans syvende, «Spirit Bird», ble hans store gjennombrudd med blant annet den delikate låten «Follow the Sun». I 2015 kom albumet «Nanna», som også gav liv til bandet The United Nations – et band bestående av musikere fra hele verden. Plata sendte et sterkt budskap om samhold og felleskap blant mennesker, som kanskje ikke er sagt sterkere siden Bob Marleys storhetsdager. På den utsolgte 28 datoer lange europaturneen tidligere i år spilte han solide to timers show, som ble innspilt og resulterte i et livealbum som utgis tidlig 2017.

Vår utsendte var på den utsolgte konserten hans i Berlin tidligere i år, og kan melde om årets beste konsert for sitt vedkommende. Det skaper høye forventninger og mye å glede seg til når det igjen nærmer seg sol og sommer i Oslo.

xavierrudd.com
facebook.com/XavierRuddOfficial

Bill.: 295,-Dørene åpner 20:00ID.: 18