Slippkonsert Saturday 7. october

Whales & This Lake

Supp: Teddy and the Love Gang

Whales & This Lake tok verden med storm og gikk umiddelbart inn på Viral Hit og Weekend Buzz-listene til Spotify World, og fikk 20 uker med P3-listing. De kom fra ingenting og leverer så solid på alle plattformer at vi lurer på om det kan ligge noe konspiratorisk frimureri i bunn. Publikum har i hvert fall talt: «Dette bandet elsker vi!»

Det unge, ambisiøse elektropopbandet har selv døpt musikken sin «hvalpop», et begrep som beskriver musikken godt. Våte, kalde og drømmende komposisjoner er tatt med opp fra dypet og kledd i en basstung elektropopdrakt.

whalesandthislake
facebook.com/whalesandthislake

Teddy and The Love Gang består av tre homo sapiens; Theo, Trymbo og Mr. Early. Det fjerde medlemmet går under navnet Teddy. Hvem og hva Teddy faktisk er, forblir et mysterium, men det er en entitet som tydeligvis har en klar rolle i bandets kreative prosess og uttrykk.

The Love Gang, som balanserer på kjærlighetens line, blir konstant utfordret av Teddys lek med polaritetene i eksistensen. Dette er et tema som ofte blir portrettert i musikken deres, hvor det barnlige møter det aldrende, det rampete møter det høflige, og det skitne møter det polerte. Bli med Teddy & the Love Gang på deres mystiske eventyr og la deres psykotiske univers utfolde seg for ørene dine.

facebook.com/teddyandthelovegang

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett