Vibbefanger suprise & Dårlig Vane + klubb Saturday 14. january

Vibbefest II

Etter utsolgt Vibbefest på Parkteatret i mai, er bergenserne i Vibbefanger endelig tilbake med Vibbefest nummer 2! De kjører full pakke-stilen heeelt ut og line up-en er som følger: Dårlig Vane, Vibbefanger super suprise, DJ Girson og Mato Grytten.

VIBBEFANGER SUPRISE
Denne holder vi hemmelig. Men det er en skikkelig og ekte suprise 😉

DÅRLIG VANE
De som sjekket ut denne gruppa på Slottsfjell, vet hva de har å by på. «Gikk i bakken» har blitt et anthem, og gutta har bevist at det er helt cool å gå i bakken i ny og ne. De svarte nettopp med å slippe sin debut-EP «71», og viste med den at DV er kommet for å bli. Bergens Tidende ga terningkast 6 for konserten deres på Vill Vill Vest i Bergen, noe som sier litt om hva Loddefjords rap-sønner har fremfor seg.

DJ GIRSON
Samtidig som Girson er Dårlig Vane sin manager, en av tre i A-laget, Lars Vaular sin sidekick og en av kisene bak NMG/G-huset, så er han en av de mest legendariske DJene i landet. Det blir klubb, full effekt og fet rap helt til du slever deg ut av klubben.

MATO GRYTTEN
Hester V75-produsentene debuterte som DJs i vår, og har i løpet av et halvår spilt rundt 30 gigs i blant annet Bergen, Oslo og på Slottsfjell. De to notoriske kisene kommer til å diske opp rap-snadder som får alle i klubben til å føle seg som Mick Jagger når han var 25.

facebook.com/event
facebook.com/vibbefanger

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 21:00ID.: 18UTSOLGT