Radar Booking pres. Friday 19. may

Vader (PL) + Decapitated (PL)

Supp: Thy Disease (PL) + Aktaion (SE) + Nox Vorago (SE)

Radar Booking disker opp med en kraftpakke med death metal! Fredag 19. mai kan polske Vader og Decapitated sees på Parkteatret i Oslo, med intet mindre enn tre oppvarmingsband. 

Polske death metal-band regnes for å være av de beste innen sjangeren, og flaggskipet er uten tvil Vader. Bandet ble dannet helt tilbake i 1983, den gang de første death metal-bandene så dagens lys. Vader har legendestatus på linje med samtidige Morbid Angel og Cannibal Corpse.

Vader slo gjennom i 1992 med albumet «The Ultimate Incantation» og ble kjent verden over for sin rå og kompromissløse death metal. Siden har bandet gitt ut 12 album, og med sterke «The Empire» utgitt i november i fjor er det på tide å ønske Vader velkommen tilbake til Oslo!
facebook.com/vader
vader.pl

Med seg som co-headliner har Vader ingen ringere enn Decapitated. Det polske bandet startet i 1996 og slapp det legendariske albumet «Winds of Creation» i 2000. Etter fire album og massiv suksess så det derimot ut som alt var over. I en stygg trafikkulykke i 2007 mistet trommisen Vitek livet, bare 23 år gammel.

Men fire år etter returnerte bandet med nye medlemmer og ga ut albumet «Carnival Is Forever», til strålende kritikker. Etter det har bandet har turnert verden rundt og befestet sin posisjon som et hardtslående og massivt liveband. Deres seneste album «Blood Mantra» kom i 2014.
facebook.com/decapitated

decapitatedband.net

facebook.com/thydisease
facebook.com/Aktaion1
facebook.com/noxvorago

Billetter kr. 325,- + avg.

Bill.: 350,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett