Live Nation pres. Wednesday 31. october

The Black Queen (US)

The Black Queen blander elementer fra ulike elektroniske stiler, fra IDM til synthpop, med rytmer og sjel fra R&B.

I 2011 begynte Greg Puciato, vokalist i Dillinger Escape Plan, og den erfarne tech-mannen Steven Alexander (DEP, Nine Inch Nail, Ke$sha) å jobbe med materiale som avviket vesentlig fra det de har gjort tidligere. Senere samme år ble multiinstrumentalist, produsent og låtskriver Joshua Eustis, kjent fra blant annet Telefon Tel Aviv, en del av The Black Queen, etter at han og Puciato traff hverandre på en Puscifer-konsert.

Puciato hadde lenge hatt en interesse for elektronisk musikk, hans band hadde covret sanger av Massive Attack, Depeche Mode, og til og med Aphex Twin, og han beundret det Eustis hadde fått til med Telefon Tel Aviv. De to delte også en kjærlighet til R&B, en genre som kan påvises gjennom hele Eustis musikalske historie.

I 2015 debuterte The Black Queen med balladen «The End Where We Start,» og kort tid etter fulgte den relativt up-tempo «Ice to Never». Singlene er nært beslektet med Telefon Tel Avivs «Immolate Yourself», og i tillegg inneholder singlene noen av Puciatos mest melodiske og beherskede vokalprestasjoner. Debutalbumet, «Fever Daydream», kom ut i 2016.

theblackqueen.com
facebook.com/theblackqueenofficial

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett