Julekonsert Friday 15. december

Sunturns

For sjuende år på rad inviterer Sunturns til tradisjonsrik julekonsert med seg selv og Enerhaugen Agnospel Choir! Sunturns består av medlemmer fra blant annet The Little Hands of Asphalt, mylittlepony, Monzano, Making Marks, Elva og Einar Stray Orchestra, og er verdens eneste julesupergruppe.

I 2011 ga Sunturns ut juleplata «Christmas», som blant annet fikk terningkast fem i Dagsavisen og VG. Den inneholdt moderne juleklassikere som radiohiten «The Sun Turns» og «Season Cyclics». I 2015 ga de like godt ut enda en juleplate, «Christmas II», som også kom ut på dobbel vinyl sammen med forgjengeren (fortsatt tilgjengelig!). Stavanger Aftenblad trilla femmer til nyplata, mens Erik Valebrokk fant fram sekseren og kalte det «enestående fin norsk indiejul». I år kommer bandet med enda mer alternativ julemusikk i form av en singel i god tid før konserten.

Den årlige julekonserten er blitt et fast desember-høydepunkt for både bandet og et stadig voksende publikum. Forhåndskjøp av billetter anbefales!

facebook.com/Sunturns

Bill. kr. 200,- +avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett