Greni / Mikhael Paskalev / Philip Emilio & Loveless / Samsaya m.fl. Thursday 11. may

Støttekonsert for Syria

Torsdag 11. mai arrangerer Aliaa Noelle Hamza og Firas Hamza i samarbeid med Parkteatret og Leger Uten Grenser støttekonsert, kunstauksjon og filmvisning på Parkteatret, til inntekt for syriske flyktninger og humanitært arbeid i Syria. Alt overskudd går uavkortet til Leger Uten Grenser.

Initiativtaker Aliaa Noelle Hamza er selv syrisk, og har sammen med sin familie jobbet med integrering, nødhjelp og annen støtte til syriske flyktninger. Nå ønsker hun å øke bevisstheten om at fellesskapet kan bidra. Sammen med Parkteatret og Leger Uten Grenser inviterer hun derfor til en kveld fylt med musikk, kunnskap, historier og erfaringer som kan bidra til en større forståelse av landet som er i krig. Med prosjektet ønsker hun å gi andre en mulighet til både å gi støtte til saken, og å vise sympati og medmenneskelighet med de som er blitt tvunget på flukt.

Hasse Hope og Magnus Devold stiller som konferansierer, og disse artistene opptrer: Greni, Mikhael Paskalev, Philip Emilio & Loveless, Mariann Rosa, Samsaya, Aslak, Chinook, Kortado, Tempting Red og DJ Lente. Både artister og bemanning stiller frivillig denne kvelden og Parkteatrets lokaler disponeres gratis.

Filmen som blir vist er laget av fotograf Julie Tørrisen, som et personlig prosjekt fra hennes frivillige arbeid i greske flyktningleirer. «Insha’Allah» gir et innblikk i hvor vanskelig situasjonen var for syrere på flukt i Hellas høsten 2016, og er like aktuell i dag. Den setter også fokus på hvilke håp og drømmer flyktningene har, på tross av en umenneskelig livssituasjon.

Det blir i tillegg kunstauksjon med flere bidragsytere. Bidrag presenteres frem mot og under arrangementet. Kunsten auksjoneres bort på nett, og overleveres på arrangementskvelden.

facebook.com/event

Publikum kan også støtte formålet direkte:
Vipps: 93465
Konto: 5005.06.36728, merkes «For Syria»
SMS: «SYRIA 150» eller «SYRIA 250» til 2177 for å gi henholdsvis 150,- og 250,- kr.

legerutengrenser.no

Billetter kr. 200,- + avg. i forsalg, eller så mye du vil gi i døra.
(Foto: Christoph von Toggenburg)

Bill.: 220,-Dørene åpner 18:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!