Saturday 11. november

Sondre Lerche

Sondre Lerche kommer tilbake til Parkteatret og Yngling! Lørdag 11. november spiller han to konserter: Først en med fri aldersgrense, så en for publikum over 18 år. Billettene er i salg via Ticketmaster nå.
Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar karriere som både artist og TV-personlighet. Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer. Lerches forrige album, «Please», viste oss en artist som på ingen måte er ferdig med å utforske nye musikalske landskap, og inneholdt noen av de friskeste og mest dansbare låtene man har hørt fra Sondre. Tidligere i vår fulgte han opp med kritikerroste «Pleasure»
Som konsertartist oppleves Sondre som en energisk og svært karismatisk frontfigur med et tett og solid band i ryggen. Man bør rett og slett få med seg denne mannen live, og vi gleder oss stort til lørdag 11. november!
Pressen om «Pleasure»:
5/6, Dagbladet: «Skamløs og uredd Lerche – Lykkes med å utfordre og behage på samme tid»
9/10, Ny Musikk Hver Dag: «Med en potent blanding av egenart og velplasserte musikalske referanser til flere av de beste aktørene innenfor det utvidede sjangerbegrepet indierock har han klart å følge opp sitt tidligere mest interessante album, «Please», med en om mulig enda mer ambiøs og spennende utgivelse.»
8.2/10, Paste Magazine: «That effortless facility with instantly-memorable melodies enables choruses to suddenly erupt full-flourish or drift along as a quoted jingle. The effect is thrilling and supremely confident, with almost casual intimacy.»

facebook.com/sondrelerche
sondrelerche.com

Billetter kr. 250,- + avg.
Foto: Isabell N. Wedin

Bill.: 275,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett