JS Artist pres. Tuesday 6. february

SlinCraze

Det har vært et par travle år for SlinCraze, med lansering av dokumentar (Gullruten-nominerte «Arctic Superstar»), ny musikk og turneévirksomhet både som musiker og skuespiller – men helaftens konsert i hovedstaden har latt vente på seg. På Samefolkets dag 2018 kan du endelig få oppleve SlinCraze live med band på Parkteatret.

SlinCraze er en samisk rapper fra Kautokeino i Finnmark, som startet med musikk og rap i 2004, 14 år gammel. Siden har han vært tidenes yngste artist på by:Larm, spilt for kong Harald, fått tildelt RAMP-stipendet av Åge Aleksandersen og Rock City i Namsos, blitt kåret til årets samiske artist av Sapmi Music og Scene Finnmark, vært delaktig i tittellåten til NRK-serien «Hjerterått», og vært den første artisten som har spilt hiphop-konsert i FN-bygningen i New York.

Tekstene til SlinCraze handler ofte om hvordan livet til en samisk person kan være, der man ofte møter på fordommer og rasisme. Budskapet er fred, kjærlighet og aksept uansett religion, kultur og legning. SlinCraze er for tiden aktuell med dokumentaren «Arctic Superstar» om hans liv som Samisk rapper.

facebook.com/slincraze

Bill. kr. 200,- +avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett