Live Nation pres. Thursday 2. november

Skinny Lister (UK)

Supp: Beans on Toast (UK)

De britiske folkpunkheltene Skinny Lister skal ut på veien igjen, og legger turen innom Oslo og Parkteatret! Billettene er i salg via Ticketmaster nå.

Skinny Lister er ikke noe standard britisk folkband. De er faktisk ikke standard på noe vis. Den London-baserte sekstettens sound tok form da Dan Heptinstalls folkperler fikk i seg en solid dose høylytt, løssluppen festmusikk. Siden har bandet vært på stadig nye eventyr, med konserter i Land Rovere, turnering på båt, opptredener på resturantbord, i hotellheiser og på parkeringsplasser, og – ettersom albumutgivelsene sendte dem på veien i Europa, Japan og USA – på headlinerturneer og som oppvarmere for Frank Turner, Flogging Molly og Dropkick Murphys.

I høst kom bandets tredje fullengder «The Devil, The Heart & The Fight», deres mest ambisiøse og fullendte utgivelse så langt. Det er en reinspikka rockeplate, med punka energi og elementer fra 80-tallspop som Adam Ant og Kate Bush strødd utover folklerretet. «The Devil, The Heart & The Fight» byr på klassiske, romantiske Skinny Lister-folkballader side om side med episke rock-shanties og inderlige, Dexys-aktige hyllester til fans de har møtt på veien.

Skinny Lister er det villeste festbandet du noen gang vil møte, dansende blant publikum og crowdsurfende til baren. Vi gleder oss til å se dem i aksjon hos oss!

facebook.com/skinnylister
skinnylister.com

Support: Beans on Toast (UK)
Etter 10 år i gamet har singer/songwriter Beans on Toast fra Essex blitt noe av en kultfigur. Han har gitt ut åtte album og spilt på hver bar, klubb, scene, pub, festival og fest du kan tenke deg, og elsket hvert minutt av det.

Han er en hippie, en punk, en dikter og en dranker, og en beinhard romantiker og evig optimist. Beans on Toast synger enkle sanger om store spørsmål, protestsanger for vår tid, ærlige kjærlighetssanger. Sanger som vil få deg til å le, men også tenke etter, med sine utilslørt direkte tekster og sitt kvikke vidd.

facebook.com/beansontoastmusic
beansontoastmusic.com

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett