by:Larm Thursday 2. march

Ponette + Tayla Parx (US) + Conz + Nadia Tehran (SE) + AV AV AV (DK)

I 2017 er Parkteatret for første gang en fullverdig by:Larm-scene, med festivalprogram hver dag. Fra før er MYRA, Niilas, Fieh, Kjartan Lauritzen og King Skurk One bekreftet til fredagen, og Pasha, Wonder The Boy og Jimi Somewhere til to konserter hver på lørdagen: Først en Yngling med fri aldersgrense, og så en ny runde for publikum over 18 år senere på kvelden. Nå er også torsdagen klar, og programmet er dermed komplett!

Kl. 20: Ponette
Ponette er et elektronisk popband fra Oslo som utga sin debut-EP i september 2016. På «I’m Alone» kombinerer de catchy og punchy pop med mørke, ekspressive og drømmende elementer fra shoegaze og postrock. Musikken er preget av delikat, luftig vokal som tidvis skinner på toppen av kjølig elektronikk og tidvis er fanget i en storm av drivende trommer, forvrengte gitarer og tunge bass-droner.

EP-en er innspilt og produsert av bandet selv, med miks og co-produksjon fra Stefan Sundström, kjent fra sitt samarbeid med Veronica Maggio. Bandet ble kåret til “Ukas Urørt” hos NRK P3 tre uker etter EP-ens utgivelse, og musikken ble i den forbindelse rost av den ikoniske duoen Röyksopp. Alle EP-sporene er også remikset av forskjellige produsenter, blant dem Trond Bersu fra Highasakite og Synthomania (Marius Bjørnson), kjent for sitt arbeid med CLMD, Emilie Nicolas, Mari Boine and Bendik.
facebook.com/ponetteband

Kl. 21: Tayla Parx
Tayla Parx er en tre ganger Grammy-nominert multikunstner av en artist, skuespiller og låtskriver. Bare 23 år gammel har hun tatt musikkbransjen med storm, som låtskriver og produsent for Ariana Grande, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Pentatonix, Mariah Carey, The Internet, Fifth Harmony, Chris Brown (og gjesteartist på låta «Anyway»), Christina Aguilera, Nicki Minaj og Meghan Trainor. Tayla utvider stadig evnene sine gjennom å jobbe med uventede sjangre, og har skrevet hitlåter for artister innen alt fra K-pop til country.

Den unge artisten er også kjent for sine mange film- og TV-roller, blant dem Little Inez i 2007-filmen «Hairspray». Hun har dukket opp i serier som «Gilmore Girls», «Everybody Hates Chris» og «Bones», og hatt en fast rolle i Nickleodeon-komedien «True Jackson, VP».
facebook.com/taylaparx

Kl. 22: Conz
Den uavhengige hiphop-artisten Conz har virkelig begynt å gjøre seg bemerket på den norske hiphop-scenen. Siden den første utgivelsen «Don’t Stress Me» i 2015, har han fortsatt å utvikle og utfordre seg selv og musikkens grenser. Eksempelvis bruker han Jazz Liberatorz’ beat i freestylen «Cool Down», og resultatet er imponerende. Singelen «Balance» ble sluppet sommeren 2016, og slo umiddelbart an. I kjølvannet av slippet var han med i en reaksjonsvideo der Bronx-rapperen Daytona fattet interesse for det han hadde å by på. «The sky is the limit for that kid», sa han. Conz’ første mixtape er rett rundt hjørnet, og vil ta deg med på en reise i Conz’ liv, og hans lovende karriere.
facebook.com/ConzIsLit

Kl. 23: Nadia Tehran
Nadia har vokst opp i møtet mellom en tradisjonell iransk familie og Sveriges konservative middelklasse – og følte ikke at hun hørte hjemme noen av stedene. For en ung muslim med identitetskrise var ikke Jönköping (som faktisk blir kalt «Sveriges Jerusalem») det riktige stedet å befinne seg. Svaret kom i musikken. Hun begynte å spille i skolens skranglete punkband, og ble raskt svært fascinert av musikere som Morrissey og The Cramps. Ettersom årene gikk, flyttet Nadia seg mellom flere punk-kollektiv, og jobbet med eget materiale. Som 18-åring møtte hun to DJs, og sammen lagde de soundet «middle-eastern bass», eller «muslimstep» som de også har kalt det. Trioen kalte de Compadre, og har turnert i hele Europa, inkludert Roskildefestivalen.

Nå har hun signert som soloartist med Warner Music Sweden, og gjør beinhard rap – inspirert av sin kjærlighet for Jay-Z og Kanye – og kan lett assosieres med for eksempel M.I.A. Vi gleder oss til denne live-opplevelsen på by:Larm!
facebook.com/nadiatehran

Kl. 00: AV AV AV
Danske AV AV AV gir deg en smak på hvordan 2017 kommer til å høres ut på den elektroniske scenen. BBC Radio 1 har allerede omfavnet «About You» – og selveste Diplo har gitt dem komplimenter for lydbildet han kaller «future gospel». I Danmark har gruppen vunnet den prestisjetunge Critics Choice Award i kategorien «Årets produsent». Juryen nevnte blant annet at her får man ikke den beste produsenten i Danmark, men TRE av de beste. Vi anbefaler deg å ikke gå glipp av disse live!
facebook.com/avavavdk

Enkeltbillett Parkteatret
Bill. kr. 250,- +avg. = Tilgang på alle konsertene på Parkteatret denne kvelden. Begrenset antall plasser. Kjøpes her
Dagspass
Bill. kr. 490,- +avg. = Tilgang til alle konsertene på alle by:Larm scener denne kvelden. Kjøpes her
Festivalpass
Bill. kr. 810,- +avg. = Tilgang til alle konsertene på alle scener i tre dager Kjøpes her

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:30ID.: 18Kjøp Billett