by:Larm / Yngling pres. Saturday 4. march

Jimi Somewhere + Wonder The Boy + Pasha

by:Larm lørdagens line up klar med Pasha, Wonder The Boy og Jimi Somewhere! Først spiller alle artistene hver sin Yngling-konsert med fri aldersgrense, før de senere på kvelden kjører en ny runde for publikum over 18 år.

Kl. 18.30: Jimi Somewhere
Beskrevet som «et gullfunn av det urbane slaget» av P3 Urørt, har den ambisiøse, 18 år gamle Jimi Somewhere fått en god start på karrieren.

Musikken hans er en urban, innovativ og utfordrede blanding av sjangre som hiphop, pop og indie, inspirert av artister som Kevin Abstract, Frank Ocean, Kanye West og King Krule.

Sammen med produsenten Milo Orchis kommer Jimi til å fremføre musikk fra debut-EPen «Memoria», samt nytt fra albumdebuten som kommer i 2017.
facebook.com/jimisomewhere

Kl. 19.30: Wonder The Boy
Wonder The Boy er relativt fersk i gamet, men likevel kaller hip hop-gudfar Tommy Tee trondheimsrapperen så talentfull at han mistenker at han er fra en annen planet.

Wonder The Boy er i disse dager aktuell med debut EP-en «Wonderland». Han blander lekne sangtekster med melodiøs rap, og er en av de aller yngste på by:Larm 2017.
facebook.com/wondertheboymusic

Kl. 20.30: Pasha
Bare 22 år gammel har Pasha allerede skapt buzz i medier som Transworld, 730.no, Clique og Kingsize med sin unike og lekne stil. Singlene «Around the Area» og «Colorblind» har fått mye positiv oppmerksomhet og klatret til toppen av Spotifys «viral»-lister i hele Skandinavia. Også P3 og studentradioer over hele landet har viet musikken oppmerksomhet.

På scenen er Pasha en karismatisk energibombe, som har varmet opp for artister som ONYX og DJ Premier. Med opptredenen på X Games Oslo ble han en umiddelbar favoritt hos både deltagere og publikum.
facebook.com/PashaCute

facebook.com/event

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett