Slippkonsert Friday 26. may

Over The Trees

Supp: Simen Mitlid

Endelig spiller Over the Trees i Oslo igjen, og med seg har de den helt ferske debutplata «From the Sidewalk»!

Over The Trees spilte inn «From the Sidewalk» (ute 5. mai) på soverom og eget øvingslokale, og brukte den lokale kirken og en tom parkeringskjeller for å få en riktig mengde organisk romklang i sitt postrock/shoegaze-sound.

Oslobandet viste tidlig sin teft for melodi, skjørhet og attitude med singelen «Garbage Crown», som gjorde bandet til Ukas Urørt og deretter en av finalistene i Urørtfinalen 2016. Med en begrenset mengde konserter i sekken før dette, hadde de likevel rukket en tur «over dammen» og spilt på diverse festivaler i California, for et svært begeistret publikum. Ikke lenge etter åpnet de by:larm 2016 på Vulkan Arena, til stappa brakke. Flere medier meldte i etterkant at bandets konsert var et av de definitive høydepunktene under festivalen.

facebook.com/overthetrees
phonofile.link/overthetrees

Simen Mitlid er en indie-singer/songwriter fra Os i Hedmark, innlandets innland. Til høsten kommer debutalbumet hans ut på Koke Plate, og nylig slapp han den siste singelen før albumslipp, «Competition». Hør den, og mer, her: soundcloud.com/simenmitlid

facebook.com/simenmitlidofficial

Billetter kr. 150,- + avg.

Bill.: 170,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett