Gjesteartist: Bendik Thursday 4. may

Oslo Hit Ensemble

Oslo Hit Ensemble synger nye og gamle pophits i unike korarrangement. På kort tid har koret markert seg som et spennende tilskudd til den norsk popscenen, og samarbeidet med flere norske artister. De musikalske lederne, Lars Andreas Aspesæter og Mari Tesdal Hinze, lager alle korarrangementene spesielt til Oslo Hit Ensemble, og har et fokus på å formidle god popmusikk i kjente og ukjente versjoner.

I juni 2016 stod Oslo Hit Ensemble for første gang på Parkteatret scene. Tidligere har de fylt scener som Caféteatret og Stratos. Nå er de tilbake på Parkteatret, og denne gangen har de med seg bandet Bendik! Sammen med Silje Halstensen har de musikalske lederne plukket ut flere Bendik-låter vi får servert i ny innpakning.

facebook.com/oslohitensemble
oslohitensemble.no

BENDIK
Sterke kontraster har fulgt Silje Halstensen siden hun begynte å gå under navnet Bendik. Det er en jente med en gutts navn. Det er såre tekster i mektig innpakning. Musikken drives av få musikere, men låter som et orkester.

Siden Bendik for alvor begynte å markere seg i 2012, har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Den hyppige turneringen, kombinert med Siljes formidlingsevne og fabelaktige band, har vært med å gjøre Bendik-konsertene til noe helt eget. Publikum og presse har latt seg rive med, og i både 2013 og 2015 ble Bendik nominert til P3 Gull som årets liveartist.

Våren 2016 slapp Bendik albumet «Fortid», som hadde flere låter i høy rotasjon hos NRK P3 og ga henne sin andre Spellemann-nominasjon på tre år – denne gang i kategorien popsolist.

facebook.com/bendikofficial

Billetter kr. 170,- + avg. (forsalg) / kr. 200,- + avg. (i døra)
(Foto Oslo Hit Ensemble: Dag Bergset Ulvedal)

Bill.: 190 / 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett