Albumaktuelle Friday 29. september

Orango

Supp: Mother Trudy

Orango slapp i januar sitt sjette album, «The Mules of Nana». Bandet har perfeksjonert sitt særegne brygg av møkkete bluesrock, vestkystharmonier og groovy riff, og er nå klare for nye turneer i Norge, Sverige og Tyskland. I september spiller de på Parkteatret.

Siden comebacket i 2011 har Orango gitt ut et fem album, og turnert non stop. Vi snakker groovy rock, tette vokalharmonier, null bullshit og et liveband som aldri skuffer. Bandets forrige plate, «Battles», mottok også mye ros. Metal Hammer Norway gikk lengst og omtalte den som «sjokkerende bra» og «definitivt en kandidat til årets norske album».

Orango er Hallvard Gaardløs (vokal og bass), Trond Slåke (vokal og trommer) og Helge Bredeli Kanck (vokal og gitar).

Anmelderne om «The Mules of Nana»:
Panorama: 5/6 «Orango fremstår i stadig større grad som seg selv og av et internasjonalt format»
Musikknyheter: 8/10
Metal Hammer Norway: 7,5/10
iTromsø: 5/6
Metal Underground: 4,5/5
RCN Magazine: 9/10
Eclipse Magazine: 8/10
Beatblogger: 4/5
Terrorverlag: 7/10
Strombringer: 4/5

orangotheband.com
facebook.com/orangotheband

Mother Trudy
Mother Trudy (Oslo) ble dannet i 2016. Bandet lefler med retrorock fra de gyldne tiår, men får det til å høres både tidløst og friskt ut. Vi kan nevne Hellacopters, Zeppelin, Sabbath, The Who, Graveyard etc. Dere skjønner tegninga. Kanonbra og sultent liveband vi garantert får høre mye til og om i tiden framover. Kvartetten består av Vegar Bredeli Kanck (trommer), Alex Söderstedt (bass), Henrik Antonsson (gitar) og Andreas Restad (gitar og vokal).
facebook.com/MotherTrudy

Billetter kr. 230,- + avg.

Bill.: 250,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett