Atomic Soul pres. Monday 16. april

Off Bloom (UK/DK)

Den fremadstormende trioen Off Bloom inntar Parkteatret 16. april 2018!

Bransjen har en god stund hatt et godt øye til anglo-danske Off Bloom. Bandet har vært på besøk hos Zane Lowe, Annie Mac og Danmarks P3 Guld, og er en del av et anerkjent og dyktig fellesskap med røtter i København som inkluderer MØ, Liss, Goss School of X, Vera og Vasco. Nylig turnerte de med Dua Lipa og LANY.

Musikken til Off Bloom gjenkjennes best på deres eksplosive og uforutsigbare produksjoner, med lyse og enkle melodier på toppen. De er sterkt inspirert av artister som Hudson Mohawke og Cashmere Cat, Baauer, Major Lazer og AlunaGeorge.

Nylig startet de sitt eget plateselskap Sport Records, hvor de gir ut sin egen musikk. Debut-EPen «Love to Hate It» og hitlåten med samme navn fikk raskt over 3 millioner avspillinger på Spotify.

– Vi er ikke interessert i å gjøre noe som allerede har blitt gjort. Vi kan gjøre noe mer interessant enn det. Vi kan legge til popmelodier; en vakker melodi på toppen av ville produksjoner. Det ble vår greie, sier bandet.

Off Bloom er i starten av en lysende karriere, og vi er stolte over å ta del ved å presentere dem på vår scene 16. april!

offbloom.com
facebook.com/OffBloomMusic

Billetter kr. 220,- + avg.
I salg via Ticketmaster fom fredag 23. februar kl. 10.00

Bill.: 240,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett