Friday 10. february

Mikhael Paskalev

Supp: Hajk

Mikhael Paskalev legger ut på turné! 10. februar stopper han innom Parkteatret i Oslo for to konserter: Først en Yngling med fri aldersgrense, og så en for publikum over 18 år. Billettene er i salg nå.

Med sin første utgivelse på over tre år er Mikhael Paskalev endelig tilbake med den uforskammet fengende singelen «Witness». Låten ble umiddelbart omfavnet av P3 her hjemme, og den tilhørende musikkvideoen er noe av det beste vi kan huske å ha sett i sin sjanger.

Det er lenge siden fansen har fått oppleve Paskalev live, og den nye, meget dansbare singelen har ikke gitt oss mindre lyst til å se ham på scenen. Derfor er gleden stor over at han pakker med seg sitt utmerkede band på nyåret. Det er bare å glede seg, for her snakker vi om en gjeng med energiske og samstemte musikere, med både nye låter og tidligere hits i bagasjen.

Siden Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han virkelig satt sine spor. Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet «What’s Life Without Losers» nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber. I utlandet har Paskalev turnert i hele Europa, USA og Australia, hatt en av de mest spilte låtene på Australias viktigste radiokanal (Triple J), og hans musikk har figurert i en rekke filmer, serier og reklamer verden over.

facebook.com/PaskalevMikhael
mikhaelpaskalev.no

Hajk har i løpet av kort tid etablert seg som et av de mest spennende og vitale bandene i Oslo. Med vokalist og låtskriver Preben Andersen (fra Death By Unga Bunga) i front sammen med vokalist Sigrid Aase, brakdebuterte bandet på Øyafestivalen i fjor – som festivalprogrammets desidert ferskeste artist.

Fire singelutgivelser senere («Medicine», «Submarine», «Common Sense» og «Magazine»), og spillelisting på flere norske radiokanaler, samt blitt Ukas Urørt på NRK P3, har både norsk og internasjonal presse presse, i tillegg til et stadig voksende konsertpublikum, begynt å vise interesse for bandet.
facebook.com/hajkband
(Foto: Gaute Gjøl Dahle)

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 21:00ID.: 18UTSOLGT