Apologize tour / Yngling pres. Thursday 30. march

Matilda + OMVR

Nå kommer endelig muligheten til å oppleve OMVR og Matilda live både sammen og hver for seg, når duettpartnerne inntar Parkteatret for to konsertrunder: Først en Yngling med fri aldersgrense, og så en for publikum over 18 senere på kvelden.

I høst slapp OMVR og Matilda låten «Apologize», en duett som over nyttår var Norges åttende mest spilte låt på norsk radio, A-listet på P1 og B-listet på P3, og ble trukket frem av NRK P3 som et av fjorårets store musikalske samarbeid. Også musikkvideo til «Apologize» har fått mye oppmerksomhet. Skuespillernykommeren Ruby Dagnall (SKAM) spiller forelsket i en annen jente (Thea Sofie Loch Næss), og i videoen går de gjennom et turbulent kjærlighetsforhold.

«I høst varmet Matilda og OMVR oss med den nydelige duetten «Apologize», og mye av magien bak låta er nettopp hvor forskjellige stemmer artistene har.» – NRK P3

«Apologize» er uansett noe av det flotteste vi har hørt på lenge, og et perfekt eksempel på hvor hvor deilig det er når artister pusher den berømte komfortsonen.» – 730.no

Matilda
22 år gamle Matilda har en særegen stemme og en sterk egenart som er vanskelig å beskrive. Legg til et godt øre for solide pop- og singer/songwriter-melodier, blandet med en god dose internasjonal og skandinavisk folk, og vi ender vi opp med en solid stjernepakke av en artist.

Debutalbumet «A Heart» kom i 2012, og førstesingelen «When Something Ends» ble listet på både P1 og P3. En stund lå låta som nummer én på den offisielle radiolisten, og flere uker på topp ti. Matilda slapp sitt andre album «Serendipity» i 2015. Hennes nyeste singel «Ghost» kom ut i juni, og ble kjapt kåret til ukens singel på P3. På kort tid har den nådd over 1,3 millioner avspillinger på Spotify.

facebook.com/matildamusicofficial
matildamusicofficial.no

OMVR
Norges store popstemme og R&B/soul-ambassadør OMVR satte markante avtrykk under by:Larm i 2014. Etter suksesskonserten på et fullstappet John Dee, og i et enda fullere P3-telt, trillet anmelderskaren femmere på terningen, og skrev at han skiller seg fra mengden med sin «enestående lengsel i stemmen» og at han «fusjonerer det sjelfulle og det klubbete». Siden har han gitt ut flere singler der han stadig har spisset uttrykket og videreutviklet sin musikalske egenart.

Siden starten i 2014 har OMVR rukket å samle en hel haug høydepunkter. Han har spilt på Slottsfjell to år på rad, sluppet fire singler, én duett og to samarbeidslåter, som tilsammen teller ca. 10 millioner streams. Det siste halve året har OMVR økt frekvensen i studio, og i vår slipper han sin første EP.

facebook.com/OMVR
omvr.no

Billetter kr. 100,- + avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett