Intimkonsert Friday 31. march

Marte Wulff

Supp: Avind

I 2016 markerer Marte Wulff sitt 10-årsjubileum som artist, og feirer det med norgesturné. Samtidig befester hun sin posisjon som en av Norges mest troverdige tekstforfattere og formidlere. 

Marte Wulff er en Spellemann-nominert artist, komponist og tekstforfatter fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Etter sin siste soloutgivelse, der hun gikk bort fra bandkonseptet for å utvide sin musikalske og kunstneriske horisont og spesialskrev all musikken til innspilling med fullt symfoniorkester, har hun nå rendyrket en særegen og direkte visepop. Singlene «Herje fritt», «Gå mæ vill» og «Si det sånn» har allerede blitt godt mottatt. Albumet «Marte Wulff» ble sluppet 23. september på Propeller Recordings.

Med «Marte Wulff» har hun gått inn for å lage et klassisk popalbum av høy kunstnerisk kvalitet – tidløst, tilgjengelig og fengende, umiskjennelig Wulffsk i uttrykket, og med stor tekstlig substans. Tekster som tar tak i tunge temaer på en poetisk, direkte og leken måte står i sentrum. Ut fra tekstene og musikken lyser et tydelig ønske om å formidle og å treffe mennesker der de er i sine liv.

– Jeg synger på dialekt fordi jeg søker direkthet og ikke ønsker å skjule meg bak noe. Kunst skal få gjøre litt vondt av og til, det kan det etter min mening komme mye godt ut av. For meg handler musikk først og fremst om å nå inn. Da føles det mest naturlig å skrive og synge på norsk, som jo unektelig er det språket jeg behersker best, forteller Wulff.

31. mars spiller Marte Wulff hos oss, og denne gangen gjør vi noe litt annerledes som det er alt for lenge siden vi gjorde sist. Marte tar med seg hele bandet for å avslutte sin norgesturné, men vi rigger de foran scenen helt tett opp til dere i publikum. Dere sitter, de sitter og det kommer til å bli helt magisk. Det er av denne årsak også et begrenset antall billetter for salg, og vi gleder oss enormt!

facebook.com/martewulff
martewulff.com

Avind spiller rett fram, gitarbasert indierock, men prøver å utfordre sansene en gang iblant. Låtene er satt sammen av små historier fra hverdagen, og er et ærlig forsøk på å bare synge litt om vanlige ting som de fleste opplever. Låtskriver og vokalist Tonje Tafjord arbeider nå med materialet til sin første plate, og vil for anledningen spille både nye og gamle låter i duoformat.
facebook.com/Avindband

Billetter kr. 220,- + avg.

Bill.: 240,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett