Friday 22. june

Maple & Rye (SE)

Supp: Summer Kid (SE)

Maple & Rye er et nytt folk-inspirert indiepop-band fra Sverige, som serverer vokalsang med harmoniske melodier og vakre rytmer. Deres intensjon er å holde musikken ekte, uten noen elektroniske elementer, dette for å gi publikum en genuin og umiddelbar opplevelse. Med sitt ærlige sound har kvartetten på kort tid spilt på store scener i Sverige, England, Sveits og Norge.

Kort tid etter at bandets første singel, «Lost», ble lansert, ga de ut EPen «Nothing Poetic». Her tas vi med til en akustisk verden med folk-riff, eksplosive og dynamiske rytmer, og evigvarende sangharmonier. EPen inneholder blant annet hiten «Hymns of Poseidon», som raskt nådde millioner av avspillinger på digitale strømmetjenester.

Maple & Rye retter et stort fokus mot tekstene, og hver låt har en tekst som inviterer til egne reaksjoner og tolkninger. Bandets siste opptreden på Pustervik i Gøteborg solgte ut etter kort tid, og det er liten tvil om at Maple & Rye er et av Skandinavias mest spennende indieband.

“Det Maple & Rye gjør føles autentisk og ståpelsen er et faktum! Og det er vanskelig å få nok. Ørene skriker etter mer, som en femåring som skriker etter sitt godteri en lørdagskveld». – GAFFA Sverige, ★★★★★☆

facebook.com/mapleandrye

Summer Kid består av svenske Karolina Norman og Martin Eriksson. Duoen leverer glade toner og tekster med lykkelige slutter, og vi har sett dem på festivaler som Peace & Love og Storsjöyran i Sverige. Den rykende ferske singelen «Here She Comes», sluppet i midten av april, er en skikkelig gladlåt som får oss til å lengte etter sommeren!

Deres debutsingel «All That I Know» (Genious Love), utgitt for tre år siden, vant prisen for årets musikkvideo på Dalecarlia Music Awards, og ble nominert til årets låt under samme galla i 2016. Deres andre singel «Bike» var en stor favoritt på Musikguiden P3 (Sverige), der den lå på topplista i fem av fem uker. 22. juni er Summer Kid support for Maple & Rye, og det gleder vi oss skikkelig til!

facebook.com/summerkidmusic

Bill. kr. 180,- +avg.
Kun ståplasser.
Foto: @EmilDaniel

Bill.: 200,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett