Avlyst! Sunday 18. march

Lukas Rieger (DE)

Vi beklager å melde at Lukas Rieger må avlyse denne konserten av uforutsette familiegrunner.

Lukas er veldig lei seg for at omstendigheter utenfor hans kontroll har kommet i veien for den siste konserten på hans europaturné og muligheten til å feire med sine norske fans. Han er utrolig takknemlig for all lojalitet og støtte fansen har vist ham i Norge.

Kjøpte billetter refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. Frist for refundering: 22.01.18 kl. 12.00.

Han fylte nettopp 18 år, og over hele Europa har unge jenter latt seg sjarmere av Lukas Rieger. Med en stemme, tilstedeværelse og evne til å lage solide poplåter som finner veien til fansens hjerter, har Lukas Rieger bevist at han har stjernekvaliteter.

Lukas har alltid drevet med musikk, men etter å ha deltatt i tyske The Voice Kids i 2014, bestemte han seg for å dele coverversjoner av sine favoritthits og egne låter på sosiale medier. Han bygget seg opp en dedikert fanbase, som nå teller 2 millioner følgere på Instagram og 2,5 million på Musical.ly. Videoene hans er vist 24 millioner ganger på YouTube.

Singlene «Be My Baby», «Ready 4 This Shit», «Lightspeed Lovers», «Elevate» og «Let Me Know» ble i fjor fulgt av debutalbumet «Compass», som nådde en fjerdeplass på de tyske hitlistene. Med den nyeste låta «Side By Side» demonstrerer han igjen sitt enestående talent, og vi gleder oss til å se ham på scenen i Oslo!

facebook.com/lukasriegerthevoice
lukasriegertour.com

Bill. kr. 230,- +avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.

Bill.: 250,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alder