Jim Jones and The Righteous Mind (UK), The Barbwires (SE), Paul-Ronney Angel (UK) & DJ Soulmilla Saturday 28. october

Day of the Dead: Los Plantronics

Marichi Death Surf-orkesteret Los Plantronics har feiret Day of the Dead siden tidlig 2000-tall, og i år slår de på stortromma med utgivelse av både «best of»-album på Jansen Plateproduksjon og en fotobok i regi av fotograf Stian S. Evensen. På selveste Day of the Dead, lørdag 28. oktober, blir det dobbel slippfest på Parkteatret, og for å være med på festen har Los Plantronics invitert noen av sine favorittband!

Det er nå 22 år siden de spilte sin første konsert på Tutankhamon, og for aller første gang skal låtene til Los Plantronics samles på en «best of»-plate. Ikke mindre en 100 (!) musikere fra Oslos over- og undergrunn har vært innom bandet siden kvelden på Tutankhamon, og mange av disse høres på de tretti låtene som har fått plass på dobbeltalbumet «The Worst Is Yet To Come – Best of 1995–2017» på Jansen Plateproduksjon.

Det blir også slipp av en Los Plantronics-fotobok. Fotograf Stian S. Evensen har fulgt bandet over flere år på tur til nært og fjernt, og har samlet de beste bildene fra scene og backstage mellom to permer med tittelen «MARIACHI! Hecho en Noruega!» (Mariachi, Made in Norway!).

Bandets siste studioalbum «Surfing Times», også gitt ut på Jansen, ble hedret med 7/10 i Uncut, 5/6 i Dagbladet og Blues News, samt hederlig omtalte i Dagens Næringsliv. Det ledende world music-magasinet Songlines mente «Surfing Times» var mer underholdende enn Gogol Bordello, og Guitarist Magazine ga 8/10 og oppsummerte med «for fans of Dick Dale, Los Lobos og Flat Duo Jets».
facebook.com/losplantronics

Jim Jones and The Righteous Mind (UK)
Tidligere frontmann i Jim Jones Revue har et nytt eksplosivt band, i gata til Nick Caves Grinderman og Gallon Drunk, med referanser til Tom Waits og Iggy Pop.

Et perfekt band til Day of the Dead!
righteousmind.co.uk

The Barbwires (SE)
Verdens beste surfband kommer ikke fra California, USA, men fra Stockholm, Sverige! Mike Lindewall, som også spiller gitar i The Dragtones (med bl.a. Vigilante fra The Hives), er en surfgitarist i verdensklasse. Power surf-trioes siste album «Sea Rider», gitt ut på Wild Records (US), ble raskt en moderne surfklassiker. Med låttitler som «La Caja del Muerto» og «Blood on the Waves» passer de ypperlig inn denne kvelden.
facebook.com/TheBarbwires

Paul-Ronney Angel
Rock’n’roll-trubadur Paul-Ronney Angel emigrerte fra Norge for ca. 25 år siden, og leder i dag «Bourbon Soaked Gypsy Blues Bop’n’Stroll»-bandet The Urban Voodoo Machine med base i London. Paul-Ronney kommer over for å gjeste på flere låter med Los Plantronics.
theurbanvoodoomachine.com

DJ Soulmilla sørger for eksotisk stemning og spiller opp til limbo, mambo, calypso og generell Mexotica før og etter alle artistene.

Bill. kr. 250,- +avg.
Foto (Los Plantronics): Stian S.Evensen

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 20FÅ Bill. Igjen!