Time Out Agency pres. Friday 1. december

Lorentz (S)

Med ikoniske tekster, unik levering og lydbilder som berører og pulserer om hverandre har Lorentz tatt Musikk Sverige med storm. I sommer gjør Lorentz sin eneste konsert på Way Out West, og nå kan vi meddele at han i høst drar ut på en turné som inneholder noen av karrierens absolutt største konserter med en produksjon som overgår det meste.

Bare en artist som Lorentz kan holde et nytt album hemmelig og slippe det uten å si noe på forhånd. Det var akkurat det han gjorde med det enestående ”Lycka till” – Årets uten tvil beste overraskelse. Albumet er både en unik skildring av en av Sveriges største artister og et av årets mest betydningsfulle slipp på flere plan. Med en perfekt mix av hardt, mykt, hits og eksperiment har Lorentz utfordret bildet av sitt eget verk og gjort noe helt unikt. Med to av våres tids sterkaste og mest definierende popalbum i ryggen, slår Lorentz på stor trommen i høst og drar ut på sin største turné til nå.

”Lorentz släpper album med samma självförtroende som sina amerikanska kollegor eftersom han är det närmaste en Drake eller Future vi kommer i Sverige.” – Per Magnusson, Aftonbladet

”Uppföljaren till succén för tre år sen är stabil, välproducerad och stundvis djup som fan.” – Simon Lundberg, GAFFA

Billetter kr. 250 + avg. I salg 19. juli kl 10.00

 

 

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett