Yngling pres. Friday 17. march

Lany (US)

Supp: Jakob Ogawa

LA-trioen LANY kommer tilbake til Parkteatret!  

LANY (uttales lay-nee) består av kompisene Paul Jason Klein, Leslie Priest og Jake Goss. Den produktive trioen har siden starten i 2014 fenget lyttere verden over med sin drømmende R&B-synthpop, senest på EP-en «kinda» og singelen «WHERE THE HELL ARE MY FRIENDS» som kom i fjor.

Det som startet som et anonymt soveromsprosjekt, fikk fart på seg da de første Soundcloud-opplastingene begynte å gjøre seg bemerket. Etter debut-EPen «Acronymns» og flere singelutgivelser, ble LANY hanket inn for å varme opp på turneer med Twin Shadow, Tove Styrke, Troye Sivan og Halsey. Snart var de signert av storselskapet Polydor Records.

Det store gjennombruddet kom med singelen «ILYSB» – reutgitt på 2015-EP-en «Make Out» – som til dags dato er spilt over 35 millioner ganger på Spotify. Låta er den mest spilte noensinne på Spotify Discover, og LANY holder tittelen som det mest spilte bandet.

I 2016 turnerte de som oppvarmere for Ellie Goulding og Troye Sivan, i tillegg til to egne turnérunder. Våren 2017 legger bandet ut på veien igjen, og vi gleder oss stort til et gjensyn på Parkteatret!

facebook.com/event
facebook.com/thisislany
thisislany.com

Jakob Ogawa
Oslo-baserte Jakob Ogawa (19) blander elementer fra film, kunst og musikk, og resultatet er som en varm bris i den kalde vinternatta. Med bare to utgitte singler har Jakob allerede fått oppmerksomhet fra internasjonale trendsettere som Gold Flake Paint, Urban Outfitters og Clash Magazine. Musikken har en bittersøt smak av lengsel. Hva Jakob lengter etter er usikkert, men som lytter lengter du etter mer.

Jakob og kvartetten hans har allerede opptrådt på velansette konsertsteder som Internasjonalen og Parkteatret i Oslo. I mars blir han å se på by:Larm, og senere samme måned legger han ut på turné med LANY (US), som deres håndsplukkede oppvarmingsartist.

facebook.com/jakobogawa

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett