Martin Beyer-Olsen & Lars Berrum Saturday 13. may

Kultureliten

 

Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum er tilbake med «Kultureliten»! Etter suksessprogrammet «Norske fordommer» på NRK, tok komikerduoen i høst sin samfunnsharselas til scenen. «Kultureliten» hadde premiere på Parkteatret 8. september, og i januar i år ble showet belønnet med Natt&Dags Osloprisen for «Årets live». Nå får de som gikk glipp av showet sist – eller vil ha en reprise – en ny mulighet!

Martin og Lars opphøyer seg selv til «kulturelite» og kommenterer samtiden slik de ser den. Gjennom stand up, sketsjer, musikalske innslag og ulike karakterer inviterer to av Norges mest unike og innovative komikere til et morsomt, uforutsigbart og energisk show som du ikke bør gå glipp av.

Martin Beyer-Olsen er blant annet kjent fra NRKs «Underholdningsavdelingen» og TV2s «Torsdag kveld fra Nydalen», og vant Komiprisen 2015 som årets mannlige TV-komiker for «Norske fordommer». Martin vant også Stå opp-prisen 2011. Han er i tillegg en av drivkreftene bak Parkteatrets årlige alternative humorfestival Crap åppå Park.

Lars Berrum er kjent fra blant annet TV2 Humor («Aktiv på dagtid»), NRK P3 og Natt&Dag TV, og var en av fjorårets nominerte til Stå opp-prisen. Han er utdannet sykepleier og tidligere norsk og nordisk mester i karate.

«Et forfriskende humorshow i en norsk scene der de store produksjonene stort sett er revy, stand up om kollektivtrafikk og omreisende julegallaer med profilerte komikere som peaket for 15 år siden. MER, takk!» – Natt&Dag

Billetter kr. 275,- + avg.

Bill.: 300,-Dørene åpner 20:30ID.: 18Kjøp Billett