Atomic Soul pres. / Slippkonsert Wednesday 8. november

Kristian Torgalsen

For Kristian Torgalsen handlet livet om å skate og stå på snowboard. Da en skade satte en stopper for det, begynte Oslo-gutten å lage låter for å døyve kjedsomheten. Låtene ble så bra at en av landets beste musikere og produsenter, Martin Horntveth, ville være med på laget. 27. oktober slippes debutalbumet, og to knappe uker senere blir det slippkonsert på Parkteatret.

I mai slapp Kristian Torgalsen sin første singel, nydelige «No One Told You», hvor han har med seg Macedonian Radio Symphonic Orchestra. Låta gikk rett inn på P1s spillelister, og Bjørn Eidsvåg la ut en begeistret melding etter å ha hørt den.

– Noen ganger blir jeg veldig glad på norsk musikks vegne. Kristian Torgalsen er veldig bra. «No One Told You» har et melankolsk drag, men er sommervennlig. Han synger dritfint; glitrende timing og står aldri i veien for sangen. Flott produsert. Høres jeg panegyrisk ut, så er det fordi jeg er det. Jeg blir inspirert av dette!, skrev Eidsvåg på Facebook-siden sin.

Kort tid etter den første singelen ble sluppet, spilte Torgalsen for et stappfullt Sunday Digestive på Parkteatret. 8. november er det klart for ny konsert på Parkteatret. Denne gangen på hovedscenen.

facebook.com/kristiantorgalsenmusic

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett