Atomic Soul pres. // Ekstrakonsert Thursday 23. march

John Olav Nilsen & Nordsjøen

Supp: Jonas V

John Olav Nilsen er tilbake, og slipper den nye singelen «Inn i min tid» 18. november under den nye konstellasjonen John Olav Nilsen & Nordsjøen. På nyåret legger de ut på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder. Her er det bare å sikre seg billett kjappere enn kjappest! 

Det er nok mange fans som blir glade for nyheten om at John Olav Nilsen er tilbake med ny musikk. Helt siden den vanvittig kritikerroste og Spellemann-vinnende debuten «For sant til å være godt» i 2009, har bergensartisten vært en av de absolutte livefavorittene i Norge. Men, det nærmer seg fire år siden forrige utgivelse – så det skal sannelig bli godt å få ny lyd. I mellomtiden kan man mimre med perler som «Diamanter & kirsebær», «Valiumsvalsen», «Skrekkfilm», «Hull i himmelen», «Ikkje fåkk med kjærligheten» og «Hundeår».

Hør den nye singelen «Inn i min tid» først hos Christine på P3 torsdag 17. november kl 14.15. Det nye albumet lanseres 17. februar på Brilliance Records, og i disse dager legges siste hånd på verket som er innspilt med produsent Yngve Sætre.
(Foto: Eirik Ullebø)

facebook.com/johnolavnilsenognord
facebook.com/event

Jonas V
Bergens og NMG/G-husets originale unge gateflamme Jonas V har blitt din favorittrappers favorittrapper via et par sterke mixtapes samt et drøss med singler og gjesteopptredener. «21 gram» introduserte hans kompromissløse stil i 2011, og ikke lenge etter ble «Sonar ut, flippar ut» med Petter Beyer årets definitive undergrunnsanthem for alle med den minste interesse for rap. Siden oppølgerplaten «21 dager seinere» har han sluppet en rekke enkeltlåter og videoer som viser hans musikalske bredde og tekstmessige overlegenhet. Nå er han snart klar med sin offisielle debut-EP «Roen», som kommer ut i løpet av mars 2017.
facebook.com/vestkyst

Billetter kr. 250,- + avg. 

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18UTSOLGT