Slippkonsert Friday 24. february

Inge Bremnes

Supp: I See Rivers

Inge Bremnes slipper sitt debutalbum «Mellomspill», og feirer med slippkonsert på Parkteatret!

Det er sjelden man ser verdien av å holde seg i midten. I offentligheten ser vi at de som skriker høyest, ofte er de som blir hørt. I livet beregner vi suksess ut ifra hvor vi skal, og hvor vi har vært. Vi kjeder oss på trikken på vei til jobb. Vi savner sommeren for to år siden. Overgangene er liksom ikke så viktig. «Mellomspill» er en hyllest til overgangen. Til det som ligger i mellom hvor man er og hvor man skal. Det er tross alt i mellomspillene at livet i all hovedsak leves.

Albumet er spilt inn i Ocean Sound Recordings på Giske og bærer preg av den massive naturen i området.

Inge Bremnes er en ung nordnorsk artist og låtskriver fra Kvæfjord i Troms. Med sitt personlige uttrykk og særpregede stemmemateriale, flettet sammen med inspirasjon fra blant andre Jeff Buckley, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har Inge imponert på konserter og turneer både i England og Norge.

Ved siden av listing av singlene «Sne» og «Ka du håpa på» hos både P1 og P3, har Inge høstet lovord med anmeldelse i Dagbladet, opptreden på Christine Danckes show på P3, samt radiospilling og utsolgte konserter over hele landet.

facebook.com/event
facebook.com/ibremnes

ingebremnes.com

I See Rivers har i løpet av de siste tre årene  turnert England, Skottland og Wales, men også dratt hjem til Norge en gang i blant. Musikken kan beskrives som organisk, vokalbasert «float-folk». Etter å ha sluppet sin første singel «Loved Ones», vært på utkantsturné i Norge, reist rundt hele Storbritannia med Newton Faulkner og spilt festivaler som Green Man Festival, Belladrum og Malakoff slipper de sin første EP i april 2017.

facebook.com/iseerivers

Billetter kr. 250,- + avg.
(Foto I See Rivers: Ryan Jafarzadeh)

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett