Atomic Soul pres. Friday 27. october

Ine Hoem

Ine Hoem slapp tidligere i år albumet «Moonbird» og høstet gode tilbakemeldinger fra inn- og utland. 15. september slipper hun singelen «Finish Line» og starter sin turné i London. 27. oktober er turen kommet til Parkteatret, og billettene er i salg nå!

Ine Hoem har satt et tydelig fotavtrykk de siste årene, både som låtskriver og artist. Låten «This Year» har passert gullstatus og suser for øyeblikket mot tre millioner streams. Hennes siste album, «Moonbird», har åpnet dørene til et enda større publikum, og nå legger hun ut på turné med bandet sitt.

– Jeg elsker skrive- og innspillingsprosessen, men det å møte publikum og få spille sangene live, er uten tvil det mest givende for meg. Folk får høre alle «Moonbird»-sangene og «This Year» med det fine bandet mitt! Vi har spilt konserter hele sommeren, og jeg synes virkelig vi har et bra sett til publikum.

15. september, samme dag som turnéstarten i London, slipper Ine Hoem også singelen «Finish Line». Låten er innspilt på Giske utenfor Ålesund, og produsert i samarbeid med Lars Hustoft.

– «Finish Line» er sangen er til alle som bærer på noe vanskelig, som sliter med å si det høyt og som føler seg alene. Den kom til meg en dag i skrivestudioet, og det føltes som om den var så klar for å komme ut i verden. Noen veldig få ganger er det slik at sanger bare kommer, lett og i et helt stykke. Jeg håper den finner sin plass i verden og hos de som trenger den.

inehoem.com
facebook.com/inehoem

Bill. kr. 250,- +avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett