Blårollinger Sunday 26. march

Ila Auto

Blågress for Smågress! – En familiekonsert om bluegrass, dyr og vaskebrett.

«Blågress for Smågress!» er en konsert med det Spellemann-vinnende bluegrassbandet Ila Auto. Bandet har tatt tak i musikken fra USAs sørstater på 40- og 50-tallet og blandet den med mer eller mindre kjente sanger fra barndommens Norge. Sanger som «Min katt den har tre tanter», og «Tre små fisk» spilles side om side med halsbrekkende bluegrasslåter som «Dueling Banjos» og «Saro Jane». Og sammen med publikum vil Ila Auto prøve å sette verdensrekord i å synge lavt på «Grevling i taket». Kanskje så lavt at ingen hører det?

Bluegrass er en sjanger som treffer alle aldre midt i hjertet med sin ærlige enkelhet og gode humør, og det er nettopp dette «Blågress for Smågress!» handler om. I denne konserten vil dere blir kjent med to glade fettere, to ærlige brødre og en kompis fra Kjelsås med vaskebrett. De har alle til felles at de deler inn livene sine i før og etter et skjellsettende møte med en banjo.

 «Blågress for Smågress!» er en familiekonsert med allsang om velkjente dyr, og dans etter hva man har spist. I tillegg til banjo og vaskebrett får du oppleve kontrabass, mandolin, dobro og gitar, og kanskje spiseskjeer og tinnfløyter. Hvis du har cowboyhatt, hest, eller snekkerbukse og halmstrå er det ingenting i veien for at dette kan medbringes. Dette gjelder for liten som for stor!

Ila Auto har siden starten i 2005 spilt over 400 konserter for folk i alle aldre, på alt fra rockefestivaler til contryfestivaler, og fra fotballbaner til gymsaler. Barnekonsertene har helt siden starten vært en viktig del av bandets livespilling. Derfor har Ila Auto spilt flere turneer for Rikskonsertene på skoler, og for barnehager gjennom «Hele Norge synger».

facebook.com/Blarollinger
facebook.com/ila.auto
ilaauto.com

Dørene åpner kl. 12, konserten starter kl. 13.
Billetter kr. 50,- (barn) / 100,- (voksne) / Barn under 2 år gratis. Billetter selges i døra.

Bill.: 50,- / 100,-Dørene åpner 12:00ID.: fri alder