Øya UNG & Yngling pres. Thursday 8. march

Honningbarna

Vi gleder oss til å ønske Honningbarna velkommen tilbake til Parkteatret for å spille konsert kun for de under 18 år!

Kristiansand-bandet har i flere år gjort seg bemerket i både inn- og utland. Honningbarna debuterte i 2010 med EP-en «Honningbarna», og i 2011 vant de P3s konkurranse for usignerte band – Årets Urørt. Samme år ga de ut debutalbumet «La alarmane gå», som ble belønnet med en Spellemannpris i kategorien rock. Siden har Honningbarna sluppet flere album; «Verden er enkel» (2013), «Opp de nye blanke» (2015) og «Goldenboy» (2016).

Honningbarna er nå aktuelle med sin seneste utgivelse, fjorårets «Voldelig Lyd», og 8. mars skal de nok en gang vise at de er en av Norges råeste liveband.

facebook.com/honningbarna
honningbarna.no

Yngling er Parkteatrets konsertserie rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Målet er at de skal få oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk i ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. Konsertene har fri eller øvre aldersgrense, rimelig billettpris, og begynner og slutter tidligere enn vanlig.

parkteatret.no/yngling

Øya Ung er en læringsarena for unge som ønsker å få mer kunnskap om, og praktisk erfaring i, å arrangere konserter og festivaler.

Bill. kr. 85,- +avg.
ID: under 18, ingen alkoholservering.

Bill.: 100,-Dørene åpner 18:00ID.: under 18Kjøp Billett