Red Bull Sound Select & Parkteatret pres. / NB: PÅ STRATOS Thursday 25. may

Homeshake (CAN)

Supp: Jakob Ogawa + Jenny Konradsen

Det verdensomspennende talentutviklingsprogrammet Red Bull Sound Select (RBSS) fullfører nå sin andre sesong i Oslo kuratert av Parkteatret og by:Larm. Torsdag 25. mars er det klart for vårens siste arrangement før vi tar en pause for sommeren, og det finner sted på byens tak, Stratos! I tillegg til konserter, blir det DJs, digg mat, drinker og vårlige vibes hele kvelden lang.

Konserten er den tredje Parkteatret kuraterer, og denne gangen er det ung og duggfrisk indiepop som står i fokus. Headliner er ingen ringere enn canadiske Homeshake, soloprosjektet til Mac DeMarcos tidligere turnégitarist Peter Sagar. De utvalgte RBSS-artistene er Jakob Ogawa og Jenny Konradsen, to unge, Oslo-baserte musikere som begge har vind seilene sine om dagen.

facebook.com/event

Homeshake
Homeshake er pseudonymet og soloprosjektet til Montreal-baserte Peter Sagar, som inntil solodebuten spilte i bandet til indiefavoritten Mac DeMarco. Tidligere i år ga han ut sitt tredje album «Fresh Air», oppfølgeren til 2014-debuten «In The Shower» og «Midnight Snack» (2015). På «Fresh Air» fortsetter Sagar utforskingen av drømmende, langsom soveroms-R&B, med inspirasjon fra et bredt utvalg artister: Sade, The Band, Broadcast, Prince og Angelo Badalamenti. Sagars sound er et friskt pust, fylt med disige, tilbakelente kjærlighetssanger og luftige produksjoner.

facebook.com/homeshake
soundcloud.com/homeshake

Jakob Ogawa
Oslobaserte Jakob Ogawa (19) leter etter impulser utenfor våre landegrenser og blandet elementer fra film, kunst og musikk. Resultatet er et forfriskende og uttrykksfullt lydbilde – en varm bris i et ellers kjølig vintermørke.

Med bare to utgitte singler har Jakob allerede fått oppmerksomhet fra internasjonale trendsettere som Gold Flake Paint, Going Solo, Urban Outfitters, Noon Pacific og Clash Magazine. Sistnevnte kalte ham «a 19 year old prodigy from Norway, someone whose raw talent seems to spill past the
boundaries placed in its way».
(Foto: Brigt Mikalsen)

facebook.com/jakobogawa

Jenny Konradsen
Jenny Konradsen er en Oslobasert singer- songwriter som trekker tilbakelente elektroniske beats inn i et urbant, organisk sound. Artisten, som opprinnelig er fra Troms, slapp sent i høst demoen «Dices», som fort ble plukket opp som Ukas Urørt av NRK P3. I mars i år var hun en av juryens utvalgte på by:Larm.

«Gjennom en nær og urban produksjon, får hun byen til å stoppe opp, musikken til å leve og oss til å føle. Dette er forførende, spennende og ekte, rett frem et nydelig stykke musikk.» – Urørt, NRK P3
«Ein nydelig lo-fi studioperle. Som om Nils Frahm møter Marianne Faithfull, med fraseringene til Astrid S!» – Daniel Kvammen
«Så vakkert at jeg får helt klump i magen.» – Sigrid
(Foto: Sara Angelica Spilling)

facebook.com/jennykonradsenmusic

Her finner du Stratos: stratos.as
Billetter kr. 150,- i døra / 50,- med RSVP på redbullsoundselect.com
Det selges kun billetter i døra etter førstemann til mølla-prinsippet, så for å være sikker på å få med seg showet må publikum komme tidlig. På redbullsoundselect.com kan man melde seg på konserten for å få inngangspris på kun 50 kr.

Bill.: 50,- / 150,-Dørene åpner 18:30ID.: 20