Lillescenen Thursday 15. june

Hockney

Supp: Helmer

Hockney er en popduo fra Oslo bestående av Sigurd Fandango og Vegard Setrom. 9. juni slipper de singelen «Vacation» på Mother Likes It Records, og uka etter tar de med seg fem gode venner på scena for å feire singelslippet med konsert på Parkteatret.

På singelen har Hockney samarbeidet med de to popmestrene Sean O’Hagan (Sterolab, The High Llamas) og Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl). Låta er derfor spilt inn dels i Ishaks studio i Oslo, dels hos O’Hagan i London. O’Hagan har laget strykearrangementet på låta, mens Ishak har produsert den. Sammen med Hockneys egne naturlige teft for deilige harmonier og catchy melodier, har det resultert i en leken poplåt som er et perfekt soundtrack for sommeren.

Hockney har tidligere gitt ut én singel, «Looking», som umiddelbart ble plukket opp og anbefalt av NRK Urørt. Urørt sammenliknet like godt bandet både med Kings of Convenience og The Beach Boys.

facebook.com/hockneyband

Helmer er kanskje Oslos mest sjarmerende band, med tekster på norsk som treffer deg rett i sjela. Disse fire damene lover god stemning og gleder seg til å varme opp publikum. 
facebook.com/bandhelmer

Billetter kr. 150,- + avg.
Hockney foto: Jimmy Linus

Bill.: 170,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett