Polar Artist pres. Saturday 24. february

Hanne Hukkelberg

24. februar tar Hanne Hukkelberg med sin etterlengtede og kritikerroste 2017-utgivelse «Trust» og spiller på Parkteatret. 

Hanne Hukkelberg er en av Norges mest vitale og særegne artister. Hun har levert kvalitetsmusikk til musikkelskere over hele verden i en årrekke, etter å ha mestret kunsten å bevege seg sømløst mellom sjangere med sitt helt personlige sound – det være seg elektronisk knitrepop akkompagnert av regnvær, lyrisk postrock med fryser- og stekeovnstrommer, eller eksperimentell indie med bestikksynth.

Fire album er blitt utgitt, rost og applaudert internasjonalt. Albumene har havnet på gjeve årsbestelister hos blant andre NPR, Sunday Times og BBC, og Hukkelberg har lagt flere verdensomspennende turnéer bak seg. Som et resultat av dette har hun på flere turneer vært oppvarmingsartist med vennene i amerikanske Wilco, og låta «Lucy» ble laget i samarbeid med Disney til storfilmen «Prins Caspian» i Narnia-serien. Om man skal utheve én bragd her hjemme, må det være tildelingen av Spellemannprisen i Åpen Klasse for albumet «Rykestrasse 68».

I høst kom Hanne Hukkelberg med sin etterlengtede femte plate «Trust», produsert av henne selv. Med seg har hun sine favorittvokalister, Ingrid Helene Håvik (Highasakite) og Emilie Nicolas, som gjesteartister. Hukkelberg henter igjen inspirasjon fra eksperimentell pop, og har også latt seg inspirere av mer rytmiske sjangre nærmere elektronika og til og med hiphop. Elementene er plukket godt fra hverandre og satt nennsomt sammen igjen, på et uomtvistelig hukkelbergsk vis.

facebook.com/hannehukkelberg
hannehukkelberg.com

Bill. kr. 250,- +avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett