Slippkonsert Friday 7. april

Hajk

Supp: Mats Wawa

10. februar er endelig Hajks debutalbum her! Deres smarte miks av indie og kommersiell pop har gjort dem til et av de nye bandene det er knyttet størst forventninger til i 2017. Et bredt utvalg av den norske musikkbransjen satte dem på pallplass i Musikknyheter.nos liste over artister de har mest tro på i året som kommer.

Deres første singel «Common Scene» fikk umiddelbart radiospilling, og sammen med låtene «Magazine» og senest «Best Friend» har den gitt bandet sine første drypp av internasjonal oppmerksomhet, hos Noisey og Stereogum i USA, Indie Shuffle i UK, og i Svenska Dagbladet som kalte «Magazine» en av høstens beste låter. Allerede før albumdebuten har Hajk spilt på Slottsfjellfestivalen, Øyafestivalen og by:Larm.

Musikalsk befinner Hajk seg i et moderne pop/rock-landskap, med et friskt og sympatisk uttrykk og knallsterke melodier. Bandet lar seg inspirere av artister som Dirty Projectors, Unknown Mortal Orchestra og Amason, men står like fullt sterkt på egne ben, med et originalt og lekent lydbilde som også utfordrer sjangeren.

Vi kan skrive under på at du kommer til å høre mye mer om Hajk fremover, og gleder oss stort til å se dem på vår scene!

facebook.com/hajkband

Mats Wawa kan både være en mann og et band, det kommer litt an på hvem du spør, men mest av alt er det et musikk-kollektiv. De spiller psykedelisk og progressiv pop. Siden debuten på Trondheim Calling 2015, har gjengen spilt på by:Larm, Øyafestivalen, Pstereo og Trondheim Calling igjen i 2017. Det engelske musikkmagasinet NME trakk blant annet frem Mats Wawa som et av høydepunktene på by:Larm. 23. februar slapp Mats Wawa singelen «Smoke on the Water».

facebook.com/matswawa

Billetter kr. 200,- + avg.
(Hajk foto: Kaja Bruskeland)

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18UTSOLGT