Atomic Soul pres. Tuesday 23. may

Gang of Youths (AUS)

Et av de kuleste nye indiebanda vi har hørt på lenge har endelig bekreftet sin første Oslo-gig! 23. mai kommer de til Parkteatret.

Den Sydney-baserte kvintetten Gang of Youths er regnet som et av Australias mest imponerende liveband. Bandet består av David Le’Aupepe, Joji Malani, Maxwell Dunn, Jung Kim og Dominik Borzestowskzi, og med sine kombinerte musikalske talenter, ambisjoner og flid har de frembragt strålende kritikker fra Australia og hele verden.

Debutplaten «The Positions» fra 2015 landet som #5 på ARIA-listene, og mottok en rekke priser – inkludert fem på den australske ARIA-tildelingen. I 2016 fortsatte bandet trenden med EPen «Let Me Be Clear», som spratt rett opp til enn andreplass på listene og førte til utsolgte arenaer over hele Australia og en internasjonal kometkarriere.

Med en dyp, humanistisk, poetisk, og mesterlig lyrikk resonnerer Gang of Youths musikk på tvers av generasjoner. «Jeg vil at folk skal føle seg akseptert, håpefulle, og større. Det handler om å koble hjertet. Det er det viktigste vi gjør», sier Le’Aupepe. Med mer ny musikk på trappene og store turné-planer, ser bandets fremtid utvilsomt lys ut.

facebook.com/GangOfYouths
gangofyouths.com

Bill. kr. 295,- +avg.
(Foto: Maclay Heriot)

Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett