Slippkonsert Thursday 20. september

Farida

Farida har siden 2016 vært på leppene til de aller fleste nasjonale og internasjonale bloggerne i musikkverden. Hun fikk strålende kritiker og ros fra Billboard, The FADER, NYLON og MTV, da hun slapp sine to første singler «Three Weeks» og «Solo Ride». Samme år erobret hun by:Larm, hvor hun vant den gjeve prisen «Årets Forbilde». Med et imponerende live-sett sikret Farida seg spillejobb på Øyafestivalen samme sommer, og var support for Dua Lipa på Parkteatret. I 2017 sto hun på scenen på festivaler som South by Southwest i Texas og Stockholm KF. Hun har også varmet opp for storheter som Ne-Yo i Oslo spektrum.

I januar slapp Farida låten «You» på eget label, som på én dag hanket inn over 100k streams (i skrivende stund har låta 900k streams på Spotify). Låta fikk norske og utenlandske medier til å snakke, nok en gang. I april kom «Friends», som ble listet på P3 før den ble sluppet.

Gaffa Sverige sier dette om Farida: “Legg dette navnet i minnet, for med mindre denne nordmannen erobrer, i det minste, det området vi kaller Skandinavia snart, er det ingen rettferdighet”, mens britiske Clash Magazine beskriver musikken hennes slik: “Mørk neo-soul med R & B-overtoner, hennes sublime pop-touch sikrer hennes fløyelsrike stemme med materiale som skjærer litt dypere.”

Farida jobber for tiden med forskjellige produsenter i både inn- og utland, og i august slippes EPen «I Don’t Drink», som vil inneholde en god blanding av uptempo og ballader. Slippkonserten blir på Parkteatret 20. september. Velkommen!

Billetter kr. 200,- + avg.
Foto: Patrick Oldenborg

facebook.com/Musicbyfaridaa

Bill.: 220,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett