Øyanatt Thursday 9. august

Digitalism (DE)

Historien om Digitalism handler om ting i endring. I 2004 møtte Jens Moelle og Ismail «Isi» Tuefecki hverandre i en platebutikk i Hamburg, Tyskland. Da butikken skulle ha sitt første «pop-up» party ble de to satt sammen som DJ duo og allerede da hadde duoen lagt grunnlaget for sine første låter sammen. Det handlet først og fremst om å skape låter der det manglet i DJ-settene, men da de slapp sin første edit av «Seven Nation Army» ble låten utsolgt på dagen, og fra der gikk turen til det Paris-grunnlagte labelet Kitsuné med deres Blitz EP.

Videre kom låten «Pogo», Digitalism sin breakout singel som åpnet dørene for verdensturnéer og karriere internasjonalt. Digitalism har det siste året sluppet EPer på sitt eget plateselskap Magnetism, og har tilbrakt mye av tiden sin i deres eget bunker-studio i Hamburg. Med singlene «Jet» og «Holograms» har bandet igjen vist at de har vokst igjennom endringene i måten lytteren konsumerer musikk, og selv om platebutikken er borte, har verken motivasjonen eller vennskapet forsvunnet med det

Digitalism er tilbake i Norge for første gang siden 2011, og tar med seg et show de aldri har spilt i Skandinavia tidligere.

facebook.com/digitalism
thedigitalism.com

Bill. kr. 250,- +avg. / 200,- +avg. (med Øya torsdagspass / ukespass)

Bill.: 275,- / 220,-Dørene åpner 22:00ID.: 20Kjøp Billett