Sunday 30. april

Death by Unga Bunga

Supp: Pom Poko

Norges nye garasjerock-konger Death by Unga Bunga tar med seg Urørtfinalistene i Pom Poko for to konserter på Parkteatret natt til 1. mai! Først blir det Yngling-konsert med fri aldersgrense, så ny runde for publikum over 18 år. Billettene er i salg nå.

Verden! Hils på Death By Unga Bunga. Fem fæle fyrer fra Norges garasjerock-hovedstad, Moss. Og som tatt ut av eventyrene: Bandet ble faktisk samlet etter at vokalist Sebastian Ulstad Olsen holdt audition i sin egen garasje, våren 2007. Siden har Death by Unga Bunga spredt sin energiske miks av garage, psykedelia og powerpop til et stadig større publikum over hele den vestlige verden. Som en ildkule har de rastløst besøkt by etter by, sted etter sted. Å oppleve bandet live er opplevelse man aldri glemmer, en opplevelse som best beskrives som å bli truet av en rock’n’roll-tornado.

2016 var DBUBs mest produktive år til nå. De ga ut sitt fjerde album «Pineapple Pizza» i mars, og i september kom reutgivelsen av debutalbumet «Juvenile Jungle», samtidig med tre splitter nye låter på EP-en «Fight!». Tre utgivelser på ett år skulle nesten tilsi at man kan gi seg noen velfortjente klapp på skulderen, men mossebandet hadde selvfølgelig ingen planer om sette ned tempoet.

Bandet har hintet heftig om ny musikk i 2017 også, men nå er det først og fremst livespilling som står på agendaen. De har allerede rukket en liten Norgesturné med labelkompisene i Kråkesølv, og er i skrivende stund ute på en måneds headlinerturné i USA, hvor de skal reise kyst til kyst trøkket inn i en kompakt varebil. Ikke gå glipp av et av Norges absolutt beste liveband når de kommer til Parkteatret. Bestill deg gjerne en pizza på veien.

facebook.com/deathbyungabunga
deathbyungabunga.no

Pure Norwegian Punky Sweetness™. Pom Poko er lyden av en fest med din nabo Totoro, en heftig diskusjon med et arsenal av Kodomas og Susuwataris, og en alvorlig mengde med imaginær konfetti. En punk-attitude blandes med hele pophistorien, og lager en eksplosiv pakke ofte sammenlignet med Duchess Says, Deerhoof og Le Tigre. Intense groover, spretne gitarer og låter du ikke hadde forventet å få på hjernen, gjør Pom Poko til en intens og uforutsigbar liveopplevelse du sent vil glemme.

Pom Poko har på kort tid akselerert gjennom musikkbransjens rom-tid kontinuum, og har på kun et halvår som band spilt stappfulle konserter på Trondheim Calling, kommet til P3s Urørtfinale, fått god omtale av The Line of Best Fit (UK), blitt B-lista på P3, havnet på femteplass på norsk musikkbransjes «mest lovende i 2017»-liste og gitt ut deres første offisielle singel «It’s a Trap».

facebook.com/pompokounofficial
pompoko.no

Billetter kr. 230,- + avg.

Bill.: 250,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett