Klubb / Live: 808INK (UK) Saturday 3. june

CALL, DON’T TEXT

Supp: Nova Amor

Call, Don’t Text er et nyfødt klubbkonsept i Oslo som allerede har solgt ut Parkteatret to kvelder på rad. Lørdag 3. juni runder de av Musikkfest Oslo med sexy musikk, minikonsert og fest!

Hip hop er full av dynamiske duetter. Fra Eric B. og Rakim til OutKast er sjangerens historie stadig blitt drevet frem av styrken i twosomes. Og selv om de fortsatt er i en tidlig fase av sin karriere, er 808INK fast bestemt på å bli den neste store duoen å legge merke til.

808INK stammer fra London, og dukket først opp på scenen i 2015. 808INK høres ikke ut som noe eller noen andre. Til tross tunge hip hop-produksjoner og, ja, å være britiske, er de på ingen måte i samsvar med lyden av grime eller andre kjennetegn på sitt hjemland.

Nylig landet de en tredjeplass på Spotifys UK Top 50 Viral, og med konstant spinn på BBC Radio 1 / 1Xtra, Beats 1, Rinse FM og andre, fortsetter 808INK å slippe oppsiktsvekkende og smakfull musikk. Stream EPen «Hungry» fra i fjor her.
facebook.com/808inkmusic

Call, Don’t Text
Call, Don’t Text handler ikke bare om sexy RnB og dansbare beats. Konseptet ønsker å skape en arena for kreative sjeler, der likesinnede kan møtes på tvers av kunst, mote, musikk og livsstil.

I kjent stil garanterer CDT låter på låter som konstant utsetter dopausene. Call, don’t text serverer kremen av hip hop og RnB, og musikken strekker seg fra 2000-talls klassisk Craig David («7 days») til Drakes dancehall-tributes.
facebook.com/Callwithanoldphone

DJ-support: Nova Amor
Nova Amor er det sensuelle programmet som spiller deilig RnB, melodiøs hip hop og deres sjangerbastarder på Radio Nova FM 99,3 fra kl. 20 hver fredag.

Bill.: 220,-Dørene åpner 22:00ID.: 20Kjøp Billett