Klubb Saturday 1. april

CALL, DON’T TEXT

CALL, DON’T TEXT X KOZY KOALA

RING-RING-RING!

— Takk for en fantastisk første kveld i Januar —

Etter en lengre pause med mye kjærlighet og positive tilbakemeldinger fra folket har CALL, DON’T TEXT klart å suge seg fast til Parkteatret nok en gang! Vi er derfor ekstremt hyped over å kunne presentere vår andre Call, don’t text kveld lørdag 1. april. Med helt nye kreative impulser og energier kan du trygt regne med en sexy, varm og fuktig kveld.

Slengende inn på liaaaner i kjent Tarzan stil, vil vi sørge for at Jane er turnt up! Ved hjelp av artister som PartyNextDoor, Drake, Tory Lanez, Arif, Unge Ferrari, Bryson Tiller, Travi$ Scott, Chris Brown, Pharrell Williams, Snoop Dogg, Skepta, Usher, Mariah Carey, R Kelly, Kanye West, Kendrick Lamar, Gweni Stefani, Anderson.Paak, Rihanna og Beyonce.

CALL, DON’T TEXT
Konseptet Call, Don’t Text er troen på å bli inspirert i møte med ulike mennesker. CDT er ment til å knytte bånd og relasjoner mellom kunst, mote, musikk og livsstil.

facebook.com/Callwithanoldphone

KOZY KOALA
Som kjent for å være en blid, oppegående og energisk type har Koalaen tatt med seg disse kvalitetene videre til dansegulvet. En koala med stor forkjærlighet for 90- og tidlig 00s Hip-Hop og R&B. Koalaen er nå fokusert på å fortsette å fôre dansegulvet med dansbare og mimrende låter til utelivet i Oslo. Han spiller alt fra Hip-Hop og R&B, til UK Garage, twerk og Jersey club.

facebook.com/KozyKoala1

Bill. kr. 150,- +avg.
NB: billettene som ble lagt ut på forhåndssalg er revet bort, men vi legger ut flere billetter i døra!

Bill.: 170,-Dørene åpner 23:00ID.: 23Kjøp Billett