Slippkonsert Friday 8. september

Brut Boogaloo

Supp: Brutus

Hallelujah! Brut Boogaloo er antagelig verdens feteste og beste band. Etter min mening går det ikke å lage fetere rock’n’roll. Det er dessuten helt unødvendig. – The Wilhelmsens

25. august 2017 er ventetiden endelig over. Da slipper Brut Boogaloo sitt tredje album, som har fått tittelen «Strike III». Plata består av ti låter som viser en stor forkjærlighet for rocken slik den låt på 70-tallet. Dette er helt klart Brut Boogaloo på sitt skarpeste, og de nærmere ti årene det har tatt å snekre plata ferdig er vel brukt. I den forbindelse skal det sies at bandet selv også står som produsenter denne gangen.

Når Brut Boogaloo tidligere i år slapp ny musikk for første gang siden 2008, gikk ikke dette upåaktet hen. Brut skuffet ingen med singelen «Afterglow», eller oppfølgeren «Human Snake». Begge låtene har blitt spilt av både P3 og P13.

«Afterglow» ble feiret med en konsert på Krøsset i Oslo som raskt ble utsolgt. De heldige som var til stede var vitne til et heltent Brut Boogaloo som viste at de fortjener hvert eneste rosende ord som blir sagt om dem. Nå får flere muligheten til å få med seg Brut live, da de i forbindelse med sitt tredje album skal spille en rekke konserter. Du kan oppleve dem på Parkteatret i Oslo 8. september.

brutboogaloo.com
facebook.com/brutboogaloo

I disse dager prøver alt for mange band å formidle en slags «vi hører ikke hjemme i dette tiåret»-følelse. De tar på seg et par slengbukser, sparer opp mengder av ansiktshår, kjøper noen gamle instrumenter og tenker at det blir bra. På den andre siden har vi de som virkelig oser ekte sjel, med et løst inntrykk av at de faktisk falt gjennom et ormehull direkte fra 1971 og bare hører hjemme her.

Oslos Brutus er en av denne sjeldne rasen. En bunnsolid og ren heavy/bluesrock-drivkraft, startet av tre svensker og to nordmenn for ti år siden, med åpenlys ærefrykt for band som Leaf Hound, Grand Funk Railroad og Blue Cheer.

Bandets tredje og seneste album «Wandering Blind» er et ærlig og jordnært album, spilt inn live i løpet av fire dager med Christian Engfelt (Cato Salsa Experience, Bigbang) i Engfelt & Forsgren Studios. Ingen moderne triks, ingen posering, ikke noe fancy, bare enkle låter fra en tid som virkelig betydde noe for dem. Med andre ord, «Wandering Blind» rocker som faen, og Brutus er tilbake!

brutusband.com
facebook.com/Brutusband

Bill. kr. 220,- +avg.
Foto: Milla Mikalsen

Bill.: 240,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett