Blårollinger Sunday 10. september

Tonje Unstad

Fra det øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyr ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannfeer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg i kofferten?

Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund. Her fanges ungene i et spennende univers av originale sanger og magiske hendelser! Unstad kommuniserer med både barn og foreldre, og har vakt begeistring på scener over hele landet. Innholdet er basert på den kritikerroste barneplata «Mygga og Flua» som mottok Spellemannprisen i 2012.

Tonje Unstad har de siste ti årene etablert seg som en av våre mest etterspurte visesangere og låtskrivere. Med tre albumutgivelser bak seg, hvorav én barneplate, har hun turnert over hele landet. Med sin lune humor og gode publikumstekke er hun en artist som ønskes tilbake til konsertsaler og festivalscener igjen og igjen. Unstad har mottatt en rekke priser, blant annet to Spellemannpriser, samt den anerkjente Prøysenprisen.

facebook.com/Blarollinger

Dørene åpner kl. 12, konserten starter kl. 13.
Billetter kr. 50,- (barn) / 100,- (voksne) / Barn under 2 år gratis. Billetter selges i døra.

Bill.: 50,- / 100,-Dørene åpner 12:00ID.: fri alder