Up Front Artists pres. Thursday 9. november

Anna of the North

Duoen Anna of the North består av Anna Lotterud fra Gjøvik og Brady Daniell-Smith fra New Zealand. Til høsten kommer endelig deres debutalbum, og i den anledning gjør de sine første headlinerkonserter i Oslo! Først en med fri aldersgrense, så en for publikum over 18 år.

De to møttes i Australia og fant fort ut at de kunne skape magisk musikk sammen. De gjorde seg for alvor bemerket med elektropopperler som «Sway», «The Dreamer» og «Baby», og i fjor fulgte de opp med knallsterke «Us» og «Oslo», som forener byens kalde klima med den varme følelsen av å være hjemme!

Duoens sanger har blitt streamet over 40 millioner ganger, og fått oppmerksomhet fra publikasjoner som Fader, NYLON, Noisey, Pigeons and Planes og Gorilla vs. Bear. «Sway» fikk dessuten en offisiell remiks fra hitmakerne i The Chainsmokers, og de har varmet opp for Kygo under hans europaturné i fjor. I januar i år spilte de på Eurosonic i Nederland, og til sommeren tar de altså med seg sin fantastiske synthpop til festivaler verden rundt!

facebook.com/annaofthenorth

Bill. kr. 225,- +avg.

Bill.: 245,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett