Slippkonsert Friday 10. november

Aiming for Enrike

Supp: Andreas Doif

Et drøyt år etter den svært kritikerroste andreplata «Segway Nation» og påfølgende P3 Gull-nominasjon som årets liveartist, er Aiming For Enrike klare med oppfølgeren «Las Napalmas». Fredag 10. november blir det slippkonsert på Parkteatret!

Det kommende albumet er et være-eller-ikke-være-prosjekt, både for lytter og band. Kaster du deg med ansiktet først inn i den musikalske virvelvinden, som Tobias og Simen i Aiming For Enrike gjør hver eneste gang, er vi ganske sikre på at du raskt blir fanget i den. Der inne er det atmosfærisk, det er stakkato, det er voldsomt, det er fargesprakende og det er fascinerende. Men mest av alt er det utrolig moro.

Det høres kanskje ikke ut som det – all den tid låtene kaster deg rundt med infernalsk kraft og urokkelig intensitet – men Aiming For Enrike består av kun to musikere. Én gitar og ett trommesett. Selv om det kanskje er vanskelig å tro, er denne plata spilt inn 100% live i studio med kun de to musikerne sammen i ett rom.

Sammen har Aiming For Enrike laget sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom de to i øvingslokalet, i studio og på scenen. Det du ser er det du hører, og det du hører er pur lykke. For lytter og for band.

Første singel ut, «Marion Jones», lander midt mellom det mest energiske og det mest klubbete. Låta gir et pek mot det vi senere skal få høre. «Las Napalmas» slippes 27. oktober, men allerede 8. september er singelen «Marion Jones» ute på Pekula Records.

facebook.com/aimingforenrike
aimingforenrike.com

«Renew You» er låtdebuten til Andreas Doif. Her støter vi på en helt egenartet stemme som plukker fritt fra all musikken han liker; gammelt, nytt, obskurt og velkjent. Norsk bindestreksmusikk kan, om man skal tro klisjeene, ofte bli småkronglete og knirkete. Andreas er ikke der. Han er sløy. Noe debutsingelen viser med ettertrykk. Et mildt pust av Air her, en ung og sulten Beck Hansen som strekker kabler i et hjørne der.

facebook.com/andreasdoif

Billetter kr. 225,- + avg.
Foto: Anne Valeur / Kunst: Carsten Höller

 

Bill.: 245,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett